(Фото) Камалія кардинально змінила імідж і пофарбувала волосся у червоний: догоджає примхам Мохаммада Захура

Співачка Камалія ніколи кардинально не змінювала свій імідж. Публіка звикла бачити артистку з довгими білявими локонами. Проте цього разу співачка вирішила поекспериментувати.

Камалія – відома українська співачка, яка має модельне минуле. У 2008 році артистка здобула титул “Міс світу”. Камалія обійшла конкурсанток із 40 країн світу і отримала заповітну корону. Новий статус зробив співачку ще більш популярною та впізнаваною.

Як виглядала Камалія на конкурсі "Міс світу"
Як виглядала Камалія на конкурсі “Міс світу”

Пишні білі локони, яскравий макіяж та розкішні вбрання — те, без чого публіка не може уявити співачку Камалію. Артистка за все своє зіркове життя ніколи не змінювала свого образу. Проте зараз Камалія вирішила трохи поекспериментувати.

Співачка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі анонс до свого нового кліпу. У короткому відео артистка з’являється в несподіваному образі — з яскравим червоним волоссям, червоною помадою на губах і червоному шовковому костюмі.

Варто зазначити, що новий образ дуже йде співачці. На цьому наголосили і її шанувальники.

Ось що вони написали в коментарях:

  • “Круто, як завжди. Ви неймовірна та чарівна”;
  • “Як завжди на висоті, супер!”;
  • “Наша українська чарівна принцеса”.

Нагадаємо, Камалія ще відома тим, що є найбагатшою співачкою України. Близько 20 років тому вона вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура, який і “подарував” їй цей статус. Коли артистка виходила заміж, їй було 26 років, а ось її чоловік Мохаммад на 22 роки старший — на момент одруження йому було 48. Цікаво, що закохані вирішили одружитися лише через 3 місяці після знайомства. Однак, незважаючи на все це, Камалія та Захур уже 20 років живуть у щасливому шлюбі. У 2013 році у них народилися доньки-двійнята Арабелла та Мірабела. Дівчатка були дуже довгоочікуваними, адже Камалія намагалася завагітніти довгих 10 років. Співачці вдалося народити за допомогою ЕКЗ.

Камалія з чоловіком та дітьми
Як виглядають чоловік та діти Камалії

Камалія та Мохаммад Захур душі не чають в Арабеллі та Мірабеллі. Вони дають дітям лише найкраще — найкращу освіту, найкращі місця для відпочинку та інше.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.