“Булочки-красуні”: українські зірки зі здобними стегнами – Настя Каменських, Марічка Падалко, Оля Полякова

Якщо раніше була в моді анорексічна худорлявість, то зараз багато дівчат мріють про пишні стегна. Їм є на кого рівнятись, адже в українському шоу-бізнесі є багато красунь із "здобними" формами.

Краса – поняття суб’єктивне. Комусь подобаються худенькі дівчата з модельною зовнішністю, а хтось навпаки віддає перевагу жінкам з пишними формами. Однак є і загальноприйняті канони краси, які теж мають мінливі властивості. Так, у 2000 -2010-х роках у моді була так звана анорексична худорлявість і дівчата виснажували себе дієтами. Однак зараз у моді не худорлявість, а спортивна фігура та пишні стегна. Тому зараз все більше прекрасних представниць людства записуються до спортивної зали, щоб накачати п’яту точку.

Українські знаменитості залежать від загальноприйнятих понять краси ще більше за інших дівчат. Для них важливо бути привабливими та бажаними. У нашій добірці ми зібрали знаменитих красунь, які можуть похвалитися “здобною” фігурою.

Настя Каменських

Українські зірки зі здобними стегнами: Настя Каменських
Українські зірки зі здобними стегнами: Настя Каменських

Відома українська співачка Настя Каменських схильна до повноти. Проте дівчину у будь-якій її вазі завжди вважали однією з найкрасивіших у вітчизняному шоу-бізнесі. Каменських може похвалитися жіночними формами та регулярно це робить у своєму Інстаграм-блозі, публікуючи не зовсім скромні знімки. Варто зазначити, що Настя старанно працює над своєю фізичною формою. Дівчина регулярно займається спортом та стежить за своїм харчуванням.

Оля Полякова

Українські зірки зі здобними стегнами: Оля Полякова
Українські зірки зі здобними стегнами: Оля Полякова

Українська суперблондинка Оля Полякова ніколи не скаржилася на зайву вагу. Природа її нагородила тонкою талією та широкими стегнами. Проте свої природні дані артистка удосконалює у спортивному залі. 43-річна артистка регулярно хвалиться кубиками на пресі та підтягнутим тілом у своєму Інстаграм-блозі.

Марічка Падалко

Відома українська телеведуча Марічка Падалко теж має тонку талію та пишні стегна, незважаючи на те, що вона народила трьох дітей. Бути у чудовій фізичній формі Марічці допомагають регулярні заняття спортом. Падалко навіть бігає марафони.

Марічка Падалко
Українські зірки зі здобними стегнами: Марічка Падалко

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.