Українська красуня: колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав наречену, яка зробила його батьком

Колишній чоловік скандально відомої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав у Мережі нове фото зі своєю молодою нареченою, яка перевершила усі очікування.

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу після розлучення зі співачкою Ані Лорак у 2019 році зустрів нове кохання. Це молода візажистка із Києва, яку звати Лілія. Раніше вона не так часто з’являлася у профілі турка в Інстаграм, але після того, як у 2021 році Мурат зробив їй пропозицію і вона відповіла згодою, вона регулярно з’являється на нових фото з коханим.

Після початку повномасштабної війни в Україні колишній чоловік Ані Лорак вивіз наречену разом із її дочкою до Туреччини. Там вони насолоджувалися пляжним відпочинком, а нещодавно повернулися до Києва на роботу. У вільний час Мурат та Лілія гуляють містом, не забуваючи робити фотозвіти для підписників у соцмережах.

Турок виклав кадр, зроблений на знаменитому скляному мості в українській столиці, на якому позує разом із обраницею. Вони обидва у сонячних окулярах та у зеленому. Лілія підкреслила свою ідеальну фігуру салатовим топом із білим малюнком.

Важко відвести погляд від такої красуні, так само вважають і підписники Мурата у коментарях. Крім компліментів окремо Лілії користувачі Мережі також відзначають, яка вони гарна пара.

У Лілії від минулих стосунків є дочка, екс-чоловік Лорак вже порозумівся з майбутньою падчеркою, як і його наречена з його донькою від шлюбу зі співачкою. Вони навіть уже встигли відпочити вчотирьох. Про таку сімейну ідилію Ані Лорак залишається лише мріяти.

Колишній чоловік Ані Лорак зі своєю новою коханою
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав свою наречену

Нагадаємо, нинішнє місцезнаходження артистки невідоме. Після початку повномасштабного російського наступу на територію України зірка промовчала і вже мовчить півроку, не висловлюючи свою позицію.

Схожі статті

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.