Хто справжня мати сина Олега Винника Юліана: жінка, яка все життя живе у тіні знаменитого чоловіка

Олег Винник є одним із найпотаємніших чоловіків українського шоу-бізнесу, але відданим фанатам вдалося дізнатися, що він має дружину та сина.

Олега Винника можна назвати єдиним повелителем вовчиць на українській естраді та головним блондином сцени. Так усе було за мирних часів до повномасштабного російського вторгнення на територію України. Після цього кількість шанувальниць співака скоротилася, бо він перестав виходити з ними на зв’язок і майже не висловлювався про війну. Пізніше з’ясувалося, що Олег Винник виїхав до Німеччини, щоб поправити здоров’я. Спочатку таку інформацію повідомила Оля Полякова, а згодом підтвердив адвокат Винника. За кордоном артист не лише вирішує свої особисті справи, також він закуповує для ЗСУ автомобілі через свій благодійний фонд “Вовчиця”. Це певною мірою заспокоїло фанаток знаменитості, але осад у багатьох все одно залишився через його мовчання та скритність.

Олег Винник зник із медіапростору
Хто справжня мати сина Олега Винника Юліана

Як показав досвід, приховати абсолютно все від своєї аудиторії Винник не може. Образ холостяка-романтика, який він підтримує у своїй творчості, не відповідає дійсності. Відомо, що у Німеччині у Олега Винника живе син Юліан. Він майбутній спортсмен і, схоже, спортсмен європейської арени, не української. А матір’ю хлопчика, як пліткують у Мережі, є бек-вокалістка Таюне.

Скільки дітей у Олега Винника та Таюні
Хто справжня мати сина Олега Винника Юліана

Журналістам вдалося з’ясувати, що Олег Винник одружився з Таїсією Сватко у молодому віці невдовзі після випуску з музичного училища. У Німеччину вони перебралися у пошуках більш високооплачуваної роботи. У результаті співак зміг пробитися в зірки мюзиклу “Знедолені”, але залишатися там на все життя не хотів і досягнувши успіху в Європі вирішив спробувати підкорити рідну сцену. Так його таємна дружина і стала бек-вокалісткою Таюне. До війни пара жила на дві країни, буваючи як в Україні, так і в Німеччині ближче до сина.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?