Як виглядають усі три дружини телеведучого Андрія Доманського: проста одеситка, журналістка та режисер (ФОТО)

Популярний український телеведучий Андрій Доманський є одним із найбільш багатодітних батьків шоу-бізнесу. Як виглядають усі три дружини зірки, дивіться у нашому матеріалі.

Андрій Доманський став відомий українським телеглядачам ще у нульових, коли влаштувався на роботу на Новий канал у ранкове шоу “Підйом”. Також він був ведучим таких проектів, як “Інтуїція”, “Хто проти блондинок”, “Світлі голови”, “Фабрика зірок”. З 2010 року Доманський перейшов працювати на 1+1, ставши обличчям “Шоу на два мільйони”, “Побий ведучого”, “Мій зможе” і навіть “Голос країни”. З 2014 року Андрій перейшов на “Інтер”. Шлях телеведучого в кар’єрі тернистий, так само і в особистому житті він здобув щастя не відразу.

Як виглядають три дружини Андрія Доманського

У студентські роки Андрій Доманський одружився з однокурсницею Юлією. Молода сім’я влаштувалася в Одесі, незабаром у них народився син Василь та дочка Лада. Поступово більшість роботи шоумена перетекла до Києва і розриватися між двома містами було непросто. Саме відстань розлучила подружжя і в той момент у житті Доманського з’явилася Лідія Таран.

Як виглядають усі три дружини телеведучого Андрія Доманського
Як виглядають усі три дружини телеведучого Андрія Доманського

Після хазяйновитої та домашньої дружини у Лідії Андрій побачив ту жінку, якої йому не вистачало — незалежну кар’єристку зі спільними цілями та амбіціями. Між Доманським і Таран швидко почалися стосунки, вони почали жити разом, але після офіційного розлучення з першою дружиною телеведучий не поспішав одружитися знову.

Лідія Таран, Андрій Доманський та їхня донька
Як виглядають усі три дружини телеведучого Андрія Доманського

У зіркової пари народилася донька Василина, але цей факт не змінив ситуацію. У своїх інтерв’ю Доманський розповідав, що Лідія не хотіла входити до кола його сім’ї, не прагнула з’являтися у житті дітей від попереднього шлюбу. У результаті це відштовхнуло Андрія і він вирішив піти, коли вони вирушили у новорічну відпустку.

Відносини Доманського та Таран тривали з 2005 по 2010 роки, а вже у 2011 році Андрій одружився з іншою жінкою. Його нинішня дружина Марина була режисером Нового каналу. Спочатку вони потоваришували, підтримували один одного, адже водночас переживали важкий розрив, а згодом між ними виникла іскра, і ось вони вже родина.

Як виглядають усі три дружини телеведучого Андрія Доманського
Як виглядають усі три дружини телеведучого Андрія Доманського

У Андрія та Марини Доманських двоє спільних дітей, а ще телеведучий виховує сина дружини від минулих стосунків.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.