Не виглядає на свій вік: 66-річна Наталія Сумська здивувала зовнішністю без макіяжу (ФОТО)

Відома українська актриса Наталія Сумська виклала у Мережу чесну фотографію, на якій постала без макіяжу та здивувала моложавим виглядом у свої 66 років.

Наталія Сумська на відміну від молодшої сестри Ольги менше користується соціальними мережами, рідко ділиться подробицями особистого життя і викладає нові фото. Одного разу в інтерв’ю Наталя навіть сказала, що на цьому ґрунті у них зіпсувалися стосунки з Ольгою. Акторка заявила, що не поділяє звичку родички викладати фанатам усі особисті справи та постійне перебування з ними на зв’язку в режимі онлайн.

Сестри Сумські
66-річна Наталія Сумська здивувала зовнішністю без макіяжу

На свій захист Ольга Сумська каже, що у такий час потрібно бути сучасним та користуватися технологіями, а також рекомендує старшій сестрі взяти з неї приклад. Так несподівано для численних шанувальників творчості Наталії Сумської у артистки з’явилась сторінка в Інстаграмі.

Там нещодавно з’явилося фото, зроблене під час кінопоказів благодійного проекту на підтримку дітей України, у залі були присутні сім’ї учасників бойових дій та загиблих військових, а представляли фільм “Сторожова Застава” один із сценаристів картини та виконавиця головної ролі Наталія Сумська.

66-річна Наталія Сумська здивувала зовнішністю без макіяжу
66-річна Наталія Сумська здивувала зовнішністю без макіяжу

Шанувальники були захоплені тим, як молодо виглядає 66-річна народна артистка навіть без макіяжу. У кадрі актриса постала у білій вишиванці, яку доповнила намистом-чокером, волосся вона заплела в косу, а також можна помітити, що рука Наталії на пов’язці, але зірка не розповідала, що сталося.

Сумська-старша може похвалитися ідеальним станом шкіри – підтягнута без зморшок з рівним тоном. На сьомому десятку артистка виглядає максимум на 50. Як їй вдається тримати себе в такій ідеальній формі для шанувальників залишається секретом, але точно відомо, що Наталя – противниця пластичних операцій та інших втручань у зовнішність. Ольга у цьому питанні менш категорична.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.