Джанабаєва показала молодшого сина від Меладзе, якого 6 років приховувала від публіки: на батька не схожий

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе виховують трьох спільних дітей. Незважаючи на те, що зіркове подружжя дуже публічні люди, своїх дітей вони рідко показують на публіку.

Історія кохання Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєва дуже заплутана та покрита таємницями.

Вони познайомилися ще задовго до того, як Джанабаєва стала “руденькою з ВІА Гри”. Ще юна та нікому не відома Альбіна пройшла прослуховування та стала бек-вокалісткою відомого артиста Валерія Меладзе. Спочатку відносини між Меладзе та Джанабаєвою були виключно робочими. Тим більше, що Валерій був зразковим сім’янином та виховував трьох дочок. Однак невдовзі робочі відносини переросли в романтичні та Альбіна стала коханкою Меладзе. Звичайно, це все ретельно приховувлось не лише від законної дружини артиста, а й від публіки та преси.

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе на початку співпраці

Перші чутки про роман Меладзе та Джанабаєвої з’явилися, коли дівчина пішла в декрет. При цьому Джанабаєва була незаміжня і офіційно у неї не було партнера. Тоді й почали говорити, що батьком дитини Альбіни є саме Меладзе.

Після народження дитини Альбіну відразу покликали співати у “ВІА Гру”, продюсером якої є рідний брат Валерія Костянтин. Через це чуток побільшало.

Не зважаючи ні на що Валерій Меладзе продовжував жити зі своєю законною дружиною Іриною, ходити з нею на світські заходи та розповідати в інтерв’ю, як сильно він любить свою родину.

Таємний роман Джанабаєвої та Меладзе тривав довше 10 років. Все змінилося у 2014 році, коли Альбіна завагітніла другою дитиною. Тоді Валерій зважився на розлучення з дружиною і одружився з Джанабаєвою. Весілля проходило таємно і ще кілька років після одруження молодята не говорили на публіку про свої стосунки і не давали на цю тему інтерв’ю.

Звичайно, дітей Джанабаєвої від Меладзе теж ніхто не показував на публіку. Свого молодшого сина Луку Альбіна 6 років приховувала від преси та не показувала у Мережі його фото.

Лише останні 2 роки зіркове сімейство почало потроху ділитися кадрами із сімейного життя.

Так, нещодавно Джанабаєва вперше за довгий час оприлюднила у Мережі фото свого молодшого сина Луки, який цього року став другокласником.

На знімку хлопчик позував у костюмі та з квітами. Лука збирався на шкільну лінійку.

Варто зазначити, що син Меладзе та Джанабаєвої більше схожий на свою зіркову маму, ніж на тата.

Схожі статті

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.