Діти Олега Винника і Таюне: що відомо про зіркових спадкоємців, як вони виглядають і чим займаються (Фото)

Олег Винник — одна із найзагадковіших зірок вітчизняного шоу-бізнесу. Співак ніколи не говорить про своє особисте життя та сім'ю, а питання журналістів про дружину та дітей він уміло ігнорує.

Олег Винник ще на початку зіркової кар’єри створив собі образ завидного нареченого та підкорювача жіночих сердець. Щоб відповідати цьому образу, артист вирішив ніколи не розповідати на публіку про свою родину. Проте віддані фанати артиста вже давно здогадалися, хто є дружиною “головного вовка країни”. Це ніхто інший, як бек-вокалістка Винника Таїсія Сватко, яка виступає під псевдонімом Таюне.

Єдина дружина Олега Винника.
Як виглядає дружина Олега Винника

Журналісти провели розслідування та підтвердили цю інформацію. Мешканці рідного села Винника на Черкащині розповіли, що артист одружився з Таюною ще у 90-х роках і у них є син Юліан.

Що відомо про сина Винника та Таюне

Олег Винник та Таюне багато років жили у Німеччині. Там артист будував кар’єру актора театру, а в Україні про нього ще нічого не знали. Саме у Німеччині у Винника та Таюне народився син Юліан. Про свого спадкоємця Винник розповідав німецьким журналістам ще 2005 року. З того часу артист більше жодного разу не розповідав про сина журналістам.

Діти Олега Винника та Таюне: що відомо про зіркових спадкоємців, як вони виглядають і чим займаються

Відомо, що Юліан зараз живе у Німеччині, йому 18 років. Хлопець не пішов стопами батьків, він не займається ні музикою, ні акторською майстерністю. Син Винника вибрав інший шлях – спортивний. Відомо, що Юліан професійно займається плаванням. З 2016 року хлопець входить до складу відомого спортивного клубу у Берліні. На сайті спортивного клубу було оприлюднено знімки сина Винника під час змагань із плавання.

Діти Олега Винника та Таюні: що відомо про зіркових спадкоємців, як вони виглядають і чим займаються
Діти Олега Винника та Таюне: що відомо про зіркових спадкоємців, як вони виглядають і чим займаються

Судячи з інформації на сайті клубу, Юліан має хороші показники у вибраному виді спорту та займає призові місця на змаганнях.

Нагадаємо, щойно почалася війна в Україні, Олег Винник та його дружина Таюне перестали виходити на зв’язок із шанувальниками. У Мережі почали говорити, що артист втік за кордон через військові дії. Чутки виявилися правдою. У червні адвокат Винника повідомила пресу, що артист перебуває у Німеччині, нібито на лікуванні. Подробиці про хворобу Винника жінка не розповіла.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.