Вагітна Настя Каменських показала фігуру в повний зріст і здивувала публіку зайвою вагою: “Піднабрала сала”

Нещодавно відома співачка Настя Каменських повернулася до України після 5 місяців перебування за кордоном. Публіка відразу почали підозрювати, що повернулася дівчина на Батьківщину не одна, а з дитиною під серцем.

Потап та Настя Каменських відгуляли весілля у травні 2019 року, проте штамп у паспорті вони поставили задовго до цього. Шанувальники зіркового сімейства вже кілька років уважно спостерігають за Каменських і очікують, що нарешті побачать вагітний живіт. Через те, що Каменських то одужує, то худне, в Мережі часто з’являється інформація про те, співачка вагітна. Однак поки що Потап і Настя так і не стали батьками.

Вагітна Настя Каменських показала фігуру на повне зростання

Нещодавно Настя Каменських повернулася до України після 5 місяців перебування за кордоном. Шанувальники співачки відразу помітили, що вона дуже змінилася, а саме додала у вазі. У ЗМІ відразу почала писати про можливу вагітність зірки, але Каменських уже встигла спростувати цю інформацію. Артистка в недавньому інтерв’ю заявила, що не планує поки що ставати матір’ю, а її форми змінилися тільки через те, що вона набрала вагу.

Варто зазначити, що Каменських отримує багато хейту від публіки через те, що запустила себе. Так, під останньою фотографією співачки в Інстаграмі зібралося багато негативних коментарів.

На знімку співачка позувала на повний зріст у чорній сукні, що облягає. Каменських позувала біля дерева на фоні вулиць Києва.

У коментарях підписники відразу почали писати співачці про її зайву вагу і питати про вагітність.

Ось що написали коментатори:

  • “Підібрала сала, розумниця”;
  • “Ти вже народила?”;
  • “Ну і ляхи”;
  • “Трохи піднабрала, але тебе це не псує”.
Вагітна Настя Каменських показала фігуру на повний зріст
Вагітна Настя Каменських показала фігуру на повний зріст

Варто зазначити, що Настя Каменських та її чоловік Потап не приховують того факту, що мріють про дітей та працюють над цим питанням. Зіркове подружжя на запитання журналістів про дітей відповідає, що вони обов’язково стануть батьками, коли “дасть Бог”. Шанувальники зіркового сімейства вже почали підозрювати, що вони можуть мати проблеми з репродуктивним здоров’ям. Проте самі Потап та Настя Каменських поки що не коментували ці чутки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.