“Струнка та красива”: 56-річна Ольга Сумська вразила публіку знімками у шкільній формі та з бантами

Відома українська актриса Ольга Сумська у День знань вирішила згадати, якою вона була, коли ходила до школи. Жінка опублікувала кілька знімків із тих часів у своєму Інстаграм-блозі.

Ольга Сумська – одна із найвідоміших українських акторок. Вона зіграла понад 90 ролей у театрі та кіно, але справжню популярність їй принесла роль Роксолани в одноіменному серіалі.

Нині Сумській 56 років. Актриса продовжує активно зніматися у кіно та грати у театрі. Крім того, Ольга веде свій Інстаграм-блог, щоб бути ближчою до своїх шанувальників. У своєму блозі Сумська ділиться свіжими знімками, моментами з особистого життя та навіть кулінарними рецептами. А нещодавно Ольга оприлюднила архівні знімки зі шкільних часів, які вразили її шанувальників.

На першому знімку Сумська позувала у шкільній формі одна, а на другому – зі своїми однокласницями. Варто зазначити, що вже в шкільні роки майбутня актриса відрізнялася красою і була вищою за своїх однолітків.

На цьому наголосили і шанувальники актриси, які засипали її компліментами в коментарях.

Ось що написали коментатори:

  • “Яка ви тут струнка і дуже красива”;
  • “Яка ж ви гарна! І в шкільні роки були красунею і зараз прекрасні;
  • “Ну дуже серйозна школярка і дуже симпатична”;
  • “Розумний погляд у дівчини Ольги”;
  • “Красива жінка виросла”
  • “Яка ви була висока, коли я до вас підійшла на сцені, це мене вразило. У нас якось всі маленького зросту, а тут така жінка актриса гарна. Виявляється, ви і в дитинстві такою ж була! Красуня високого зросту”.

Нагадаємо, Ольга Сумська народилася у Львові у сім’ї акторів, але дитинство та юність вона провела у Запоріжжі. Після закінчення школи дівчина вступила до Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого. Вже за рік після закінчення університету вона стала акторкою відомого театру імені Лесі України. Так розпочався шлях Ольги Сумської до блискучої кар’єри актриси театру та кіно.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.