Олег Винник не впізнав Таюне з короткою стрижкою: Таїсія Сватко обрізала волосся та почала нове життя (ФОТО)

Таюне є не лише бек-вокалісткою Олега Винника, також її вважають таємною дружиною співака. Фанати здивувалися різкій зміні іміджу зірки, яка обрізала волосся.

За життям та творчістю Таюне стежать усі вірні вовчиці Олега Винника. Їх можна вважати нерозлучними. Вони разом виходять на сцену і Таюне завжди підспівує артисту на бек-вокалі, а поза сценою, як вважають фанати, у них родина. Розкривати правду про свої стосунки Винник і Таюне не хочуть, але чутки не вщухають і шанувальники продовжують вірити в їхнє кохання.

Як користувачі Мережі Олег та Таїсія не дуже активні, але інтерес до їхніх особистостей від цього не зменшується. Вірні шанувальники їхньої творчості щодня створюють нові фан-акаунти, в яких виставляють безліч фото улюблених артистів. У центрі уваги виявився знімок Таюне з новим іміджем – короткою стрижкою боб-каре. Співачка обрізала волосся і довела, що такій красуні як вона пасує будь-яка зачіска.

Олег Винник не впізнав Таюні із короткою стрижкою
Олег Винник не впізнав Таюне із короткою стрижкою

Коментатори залишились у захваті від зміни іміджу бек-вокалістки Олега Винника:

  • “Неймовірна красуня”;
  • “Так це ви Таїсія? Мені здалося, це якась дівчина років сімнадцяти!”;
  • “Дуже красиве фото! Відразу навіть не впізнати”;
  • “Новий образ і як завжди ніжна та мила”;
  • “Як дівчинка помолодшавша, без понтів”;
  • “Образ бомба, красива і щоразу по-різному, і не впізнала відразу”;
  • “Красуня, образ новий дуже личить, молодша, класна”.
Винник та Таюне ретельно приховують особисте життя від фанатів
Олег Винник не впізнав Таюне із короткою стрижкою

Нагадаємо, під час повномасштабної війни росії проти України Олег Винник і, ймовірно, Таюне разом з ним виїхав до Німеччини, за що піддався критиці з боку українців. Як розповів представник артиста, він виїхав на лікування після ускладнень хвороби, але діагноз залишається таємним для широкої аудиторії. Про хворобу Винника також давно знала Оля Полякова.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.