Стала ширшою за чоловіка: вагітна Каменських на новому фото ледь помістилася в об’єктив – скоро поповнення

Популярна українська співачка Настя Каменських після повернення в Україну викликала чутки про свою довгоочікувану вагітність від зіркового чоловіка Потапа.

Настя Каменських та Потап перебували в Іспанії, коли в Україні розпочалася повномасштабна війна. Пізніше артисти розповідали, що вони запланували рейс додому, який скасувався і вони буквально застрягли за кордоном. Свої сили зірки направили на благодійність на допомогу рідній країні, адже незважаючи на перебування за кордоном, вони так само гостро переживали і переживають усе, що тут відбувається.

Тільки через півроку Настя Каменських наважилася приїхати до України, але без чоловіка, який, ймовірно, залишився в Європі. Поява співачки на батьківщині спровокувала бурхливу реакцію, бо зірку регулярно критикують за те, що вона співає пісні про Україну, перебуваючи за кордоном. Також артистка здивувала фанатів натяками на ймовірну вагітність.

У Мережі з’явилося вже не одне фото, на якому у Насті Каменських проглядається животик, через що численні шанувальники прийшли до висновку про майбутнє поповнення в парі. Про це пліткують ще з весілля Потапа та Насті у 2019 році.

Вагітна Настя Каменських на новому фото ледь помістилася в об'єктив
Вагітна Настя Каменських на новому фото ледь помістилася в об’єктив

Співачка не змогла тримати правду і в одному з останніх інтерв’ю прокоментувала розширення талії. Як виявилося, причина не у вагітності, а в наборі ваги через стрес. Каменських ніколи не приховувала, що схильна до повноти і останніми роками регулярно займалася спортом, але війна сильно позначилася на звичному способі життя зірки, а також викликала великий емоційний стрес, на тлі якого вона почала набирати зайві кілограми.

Також Настя захистила Потапа, якого не припиняють критикувати за перебування за кордоном. Вона зазначила, що в їхньому випадку ніхто не тікав, вони лише стали заручниками ситуації, що склалася, як і багато інших українців, які їздять у закордонні відрядження та подорожують.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.