Молоді та несхожі на себе: у Мережі з’явилися архівні фотографії з весілля Зеленських – їх неможливо впізнати

Одна з найзнаменитіших та найобговорюваніших пар України сьогодні святкує свою дев'ятнадцяту річницю – у родині Зеленських свято. Пропонуємо насолодитися архівними фотографіями з весілля українських знаменитостей

6 вересня 2022 року Володимир та Олена Зеленські святкують свої дев’ятнадцять років, які кохані провели як чоловік і дружина. У народі цю річницю називають “гранатовою” і традиційно на неї звертають мало уваги – після 15 років спільного життя народні прикмети рекомендують коханим відзначати лише “круглі” дати.

З іншого боку, дев’ятнадцята річниця весілля хоч і не є ювілейною, її значущість не варто недооцінювати. Вона носить назву чудового каменю, названого на честь фрукта – гранат таїть у собі мовчазну холодну пристрасть. Час шліфує дорогоцінний камінь і колись гострі кути набувають м’яких форм, і спільне життя стає по-справжньому комфортним і теплим.

Саме так можна охарактеризувати відносини Володимира та Олени Зеленських – так вони виявляють одне до одного почуття на публіці. Перш ніж згадати гарну історію кохання Зеленських, варто відзначити, що цього року знаменита пара прийняла логічне рішення утриматися від публічних привітань – у соціальних мережах закохані не публікували жодної згадки про сьогоднішній день.

Фотографія з весілля Олени та Володимира Зеленських
Фотографія з весілля Олени та Володимира Зеленських

Шанувальникам зіркової пари відомо, що Зеленські познайомилися ще у школі, проте законно розписалися через довгі роки. Володимир та Олена навчалися у Кривому Розі в одному навчальному закладі, у паралельних класах. У шкільний період майбутні кохані не звертали одне на одного уваги, проте після випуску історія “закрутилась”.

Студентами Олена та Володимир зустрілися біля криворізького рідного кінотеатру – з того часу вони не відпускають одне одного.

Знімок із весілля Володимира та Олени Зеленських
Знімок із весілля Володимира та Олени Зеленських

У 2003 році кохані зіграли скромне, але гарне весілля – урочистість у стилі двотисячних сьогодні викликає теплі спогади та легку ностальгію. Олена була одягнена в пишну білу сукню, а Володимир на весіллі одягнувся у світлий святковий костюм.

Володимир та Олена Зеленські під час весільної церемонії
Володимир та Олена Зеленські під час весільної церемонії

Через рік подружнього життя у пари народилася перша дитина – старша дочка Олександра. 2013 року на світ з’явився син Кирило. Варто зазначити, що діти вдалися у відомого батька. У 2014 році старша дитина Зеленських знімалася у фільмі “8 нових побачень”. Олександра Зеленська зіграла роль доньки головного персонажа фільму.

Молодожены Владимир и Елена Зеленские на своей свадьбе
Молодята Володимир та Олена Зеленські на своєму весіллі

Через два роки Олександра вирішила взяти участь у колись популярній програмі “Розсміши коміка. Діти”. Участь зіркової доньки у програмі увінчалася успіхом, і дівчинка виграла п’ятдесят тисяч гривень.

Олена та Володимир Зеленські на святкуванні весілля
Олена та Володимир Зеленські на святкуванні весілля

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.