Матвієнко вдалась до спогадів і показала архівні фото з чоловіком: чуток про розлучення з Мірзояном все більше

Нещодавно по Мережі почали гуляти гучні чутки про майбутнє розлучення Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Дівчина різко відповіла на чутки, перешкоджаючи будь-яким подальшим спробам сумніватися у міцності свого шлюбу

Український блогер Микола Зирянов під час інтерв’ю зі співачкою Jerry Heil зробив гучну заяву: за інформацією з його джерел, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розійшлись та готуються до розлучення. Зирянов повідомив цю новину співачці та чекав на її реакцію. Jerry Heil відмовилася вірити в заяву і була дуже засмучена звісткою.

Знаменитості обговорювали розлучення Дорофєєвої та Дантеса, коли співачка заявила, що всі новини зі світу шоу-бізнесу дізнається останньою. Тоді Зирянов риторично спитав: “А ти знала, що Матвієнко з Мірзояном розійшлася?”.

Варто зазначити, що блогер не надав жодних доказів. Опубліковане тоді інтерв’ю заклало початок довгим обговоренням та численним чуткам, коментувати які ні Матвієнко, ні Мірзоян не поспішали.

Однак пізніше журналісти вирішили все-таки дізнатися у зірки, чи правдива новина про її розлучення з чоловіком. Тоді Тоня Матвієнко коротко і ясно відповіла, що недоброзичливці не дочекаються їхнього розлучення з Мірзояном.

Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про розлучення з Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про розлучення з Арсеном Мірзояном

Варто звернути увагу на те, що шанувальники серйозно і з тривогою відреагували на чутки про розлучення однієї з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу. Найуважніші фанати пам’ятають, що колись Тоня Матвієнко вже говорила про можливе розлучення із чоловіком.

Тоді співачка і дочка знаменитої артистки Ніни Матвієнко в інтерв’ю поділилася з публікою своїми думками про те, що їй, можливо, варто розлучитися з Арсеном Мірзояном. Однак, за словами Тоні, її чоловік тоді зробив усе можливе, щоб налагодити стосунки та прогнати від дружини будь-які думки про розлучення.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко перебувають у шлюбі з 2017 року. Раніше, 2016 року, у знаменитостей з’явилася спільна дочка, яку назвали на честь народної артистки Ніни Матвієнко. Крім того, у Тоні від минулого шлюбу є старша дочка Уляна, а у Арсена – двоє синів.

Сьогодні ж Тоня Матвієнко опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм сімейну фотографію з особистого архіву. На знімку співачка зображена зі зоряним чоловіком, своєю мамою та двома доньками – Уляною та Ніною.

Тоня Матвієнко поділилася з шанувальниками, що це фото було зроблено у 2016 році.

Архівне фото сімейства Матвієнко та Мірзоян
Архівне фото сімейства Матвієнко та Мірзоян

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.