14-річна дочка Кошового показала бойфренда: майбутній зять лисого з Кварталу носить модну стрижку каре з чубом

У зірки студії "Квартал 95" Євгена Кошового є дві доньки. Старшій вже 14 і вона почала зустрічатися із хлопчиком. Варвара Кошова показала свого бойфренда.

Шанувальники з великою цікавістю стежать за життям не тільки самого Євгена Кошового, а й його старшої доньки Варвари, яка не раз з’являлася на телебаченні і навіть знімалася в серіалі. Дівчинці 14 років і вона вже зустрічається із хлопцем.

Романтичні стосунки у Варвари Кошової та її обранця зав’язалися до війни, але дівчина не поспішала показувати численним підписникам у Мережі обличчя коханого. На сторінку дочки Кошової в Інстаграмі підписано майже 20 тисяч користувачів. Саме вони першими дізналися, що серце зоряної спадкоємиці невільне.

Подробиці стосунків Варя тримає у секреті, але не забуває викладати спільні фото та відео з обранцем. Молоді люди прогулялися Києвом і донька Кошового вирішила зняти це на камеру. На одному з кадрів вони йшли обійнявшись, а на другому хлопець ніс Варвару на руках, чому вона була щаслива.

14-річна донька Кошового показала бойфренда
14-річна донька Кошового показала бойфренда

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни росії проти України Євген Кошовий з дружиною та дітьми знаходився у себе вдома у Києві. Він навіть не планував виїжджати за кордон, пояснивши це тим, що не пробачив би собі такого, як мінімум, тому, що його близький друг президент Володимир Зеленський перебуває тут.

14-річна донька Кошового показала бойфренда
14-річна донька Кошового показала бойфренда

1 вересня доньки Кошового пішли до української школи. Варвара вже перейшла до 9 класу, а Серафіма до другого. Незважаючи на те, що через військові дії у школах не проводилося урочистих лінійок на День знань, Євген разом із дружиною Ксенією відвели спадкоємиць до школи разом. Дівчата навчаються у приватному навчальному закладі Києва – інноваційному ліцеї I-School. Вартість навчання на навчальний рік 2022-2023 років для перших класів становить 185 тисяч гривень, а для 2-11 класів 180 тисяч гривень.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.