Як виглядали перші чоловік та дружина Каті Осадчої і Юрія Горбунова: ексклюзивні фото та причини розлучень

Популярні українські телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов є законними чоловіком та дружиною. До цього шлюбу у них обох були інші обранці.

Катерина Осадча до кар’єри на телебаченні була успішною моделлю, яка розпочала свій шлях у цій професії у 13 років. Після повноліття вона вже завершила модельну кар’єру та вирішила піти у телевізійну журналістику. Тоді ж Катя вийшла вперше заміж і невдовзі стала матір’ю. Першим чоловіком Осадчої став бізнесмен та народний депутат від Партії зелених Олег Поліщук.

У пари народився син Ілля на другому році спільного життя в 2002, а вже в 2004 подружжя розлучилося. На думку Осадчої, однією з головних причин розлучення була їхня різниця у віці, а також непорозуміння. Коли вони познайомилися, їй було 17 років, а йому 32 роки.

Перший чоловік Каті Осадчої
Перший чоловік Каті Осадчої

Прожили ми разом три роки і розійшлися, коли я вже кілька місяців як була ведучою “Світського життя”. У певний момент ми не змогли знайти взаєморозуміння, комусь треба було поступитися, комусь проявити себе мудрою людиною

, – коментувала Катерина свій перший шлюб.

Катя Осадча з сином Іллею
Син Каті Осадчої від першого шлюбу

Юрій Горбунов теж був молодшим за свою першу обраницю Людмилу на 12 років. Вони познайомилися у івано-франківському театрі, майбутня дружина зірки працювала актрисою балету. Його не відштовхнула різниця у віці і те, що кохана мала дитину від іншого чоловіка, Юрій удочерив падчерку Ксенію. Жодних подробиць стосунків із Людмилою Горбунов не виносив на публіку, а у 2015 році після 20 років разом подав на розлучення з дружиною. Саме тоді у нього зав’язався роман із Катериною Осадчею.

Перша дружина Юрія Горбунова
Перша дружина Юрія Горбунова

Зараз знаменита пара виховує двох спільних дітей, обидва хлопчики – Іван та Данило. Також Горбунов та Осадча ділилися своїми планами в майбутньому усиновити дитину, яка втратила батьків через війну, щоб подарувати їй щасливе дитинство та шанс на хороше життя, адже мають таку можливість.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.