Як виглядає син Олега Винника і Таюне: до мережі потрапило рідкісне фото, мережа кипить подробицями (ФОТО)

Мережа та численні шанувальники повелителя вовчиць активно обговорюють фото сина Олега Винника і Таюне, якого таємна пара ретельно приховує від публіки.

Олег Винник як єдиний та неповторний повелитель вовчиць на українській естраді тримає особисте життя таємно від численних шанувальниць. Артист пояснює це небажанням ділитися потаємним, тому що щастя любить тишу, але цілком можливо, що він вибрав для себе таку тактику, щоб підтримувати образ спокусника. Однак це не спрацювало, журналісти з’ясували, що у молоді роки Винник одружився зі своєю однокурсницею Таїсією Сваткою, яку зараз знають під творчим псевдонімом Таюне. Вона була і залишається єдиною бек-вокалісткою виконавця.

Винник та Таюне ретельно приховують особисте життя від фанатів
Як виглядає син Олега Винника і Таюне

Виявляється, таємна пара має спільну дитину, яка народилася в Німеччині, коли Винник будував там кар’єру. Зоряного спадкоємця звуть Юліан, одного разу Олег навіть говорив про те, що у нього є син і дружина, але це було задовго до популярності в Україні.

Як виглядає син Олега Винника і Таюне

До мережі потрапив кадр із професійної арени Юліана Винника. Виявилося, що він займається плаванням та виступає за берлінський спортклуб на чемпіонатах Північної Німеччини. Хлопець може похвалитися непоганими досягненнями у запливах вільним стилем.

Как выглядит сын Олега Винника и Таюне
Як виглядає син Олега Винника і Таюне

Раніше у вільному доступі з’явилися фото Таюне зі світловолосим хлопчиком, якого теж вважали їхнім сином.

Як виглядає син Олега Винника та Таюні
Як виглядає син Олега Винника і Таюне

Нагадаємо, під час повномасштабної війни росії проти України Олег Винник виїхав за кордон разом із Таюне, зникши з поля зору своїх вовчиць. Після довгого мовчання на нього обрушилася маса критики, яку спробувала утихомирити офіційна представниця артиста, яка повідомила, що до Німеччини він поїхав поправляти здоров’я, що похитнулося. Звідти він також координує діяльність свого благодійного фонду “Вовчиця” на допомогу ЗСУ.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!