Молоду дружину Дмитра Комарова Кучеренко зняли в обіймах відомого футболіста: кінець щасливому шлюбу

Дмитра Комарова та Олександру Кучеренко називають найкрасивішою парою вітчизняного шоу-бізнесу. Чи справді їхній шлюб такий ідеальний, як вони це показують?

Історія кохання Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко справді казкова. Вони ознайомилися на конкурсі краси “Міс Україна”. Олександра була однією із конкурсанток, а Дмитро сидів у кріслі судді. Вже тоді молода красуня запала у серце телеведучого-мандрівника. Комаров став першим, хто привітав Кучеренко з перемогою у конкурсі і одразу почав шукати привід для зустрічей з красунею.

Олександра Кучеренка та Дмитро Комаров
Молоду дружину Дмитра Комарова Кучеренка зняли в обіймах відомого футболіста

Через деякий час Дмитро Комаров вирішив взяти участь у танцювальному шоу “Танці із зірками”, де його партнеркою стала Олександра. Під час зйомок проекту між ними зародилися романтичні стосунки, але Комаров та Кучеренко вирішили приховувати свої почуття від публіки.

2019 року Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко вразили публіку новиною про те, що вони одружилися. Закохані таємно від усіх зареєстрували шлюб у Києві, а потім повінчалися в Єрусалимі.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренка
Молоду дружину Дмитра Комарова Кучеренка зняли в обіймах відомого футболіста

Наразі Дмитра Комарова та Олександру Кучеренко називають найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Дівчина, як і її чоловік, вирішила стати телеведучою. Кучеренко працює на телеканалі “ICTV”, де є телеведучою спортивних новин. Дівчина щоразу з’являється в ефірі телепрограми в дуже спокусливих вбраннях – в сукнях з глибоким декольте і розрізами. Про дружину мандрівника Комарова мрію тисячі чоловіків по всій країні, Кучеренко вміє правильно скористатися своєю зовнішністю.

Олександра Кучеренка
Молоду дружину Дмитра Комарова Кучеренка зняли в обіймах відомого футболіста

Нещодавно в Мережі з’явилося неоднозначне фото дружини Комарова, зроблене під час зйомок спортивної програми. Знімок опублікував відомий український футболіст, котрий виступав за клуб “Динамо” Владислав Ващук. На фото футболіст стояв за стійкою, ніжно прийнявши Олександру Кучеренко.

Чи є такі обійми нормою для заміжньої дівчини, вирішувати не нам. Проте шанувальники пари Кучеренко та Комарова були обурені цим знімком.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?