14-річна донька Кошового з “Кварталу 95” здивувала кадрами з хлопцем: не лисий, як тато (ФОТО)

Старшій дочці актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового Варварі 14 років. Однак дівчина виглядає набагато старшою за свій вік і поводиться відповідно.

Старша дочка Євгена Кошового Варя – відома у шоу-бізнесі особистість. У свої 14 років дівчина вже встигла засвітитись у різних проектах на українському телебаченні. У віці 8 років Варвара Кошова з’явилася на проекті “Розсміши коміка. Діти”, де їй вдалося розсмішити як зал, а й суддів. Дівчинка зупинилася на 4-му етапі шоу та забрала 20 000 гривень.

Після “Розсміши коміка” Варя вирішила спробувати себе і в інших телепроектах. Так, дочка Кошового двічі брала участь у шоу “Голос. Діти. Вдруге їй навіть вдалося дійти до фіналу. Крім того, Варвара знімалася у програмі “Ліга сміху” та в серіалі “Батько рулить”.

Як виглядає дочка Євгена Кошового
Як виглядає дочка Євгена Кошового

Дівчина мріє стати співачкою та актрисою та впевнено йде до своєї мети.

Варто зазначити, що у свої 14 років Варвара Кошова виглядає старшою за свій вік. Дівчина любить яскравий макіяж і яскравий одяг. Крім того, дочка Кошового вже має бойфренда, з яким зустрічається понад півроку.

Дівчина іноді показує свого хлопця у своєму Інстаграм-блозі. Коханий Кошової – високий хлопець з довгим, темним волоссям. Дівчина не зізнається, скільки років її бойфренду, проте на знімках видно, що він трохи старший за саму Варю.

14-річна донька Кошового із Кварталу 95 здивувала кадрами з хлопцем
14-річна донька Кошового із Кварталу 95 здивувала кадрами з хлопцем

Дочка Кошового не соромиться публікувати у своєму Інстаграм-блозі фото та відео, на яких вона обіймається та притискається до свого хлопця. Мабуть, її батько Євген Кошовий не проти цих стосунків.

Нагадаємо, нещодавно дочка Євгена Кошового Варя повідомила у своєму Інстаграм-блозі, що збирається незвичайним чином допомагати українській армії. Дівчина вирішила продати свої особисті речі, щоб купити тепловізор для ЗСУ.

Варто зазначити, що 14-річній Варварі є з кого брати приклад. 24 серпня на День Незалежності України її батька Євгена Кошового Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом “За заслуги” 3-го ступеня. Комік отримав нагороду за активну волонтерську діяльність та допомогу Україні. Окрім Кошового, таку нагороду отримали багато інших українських знаменитостей.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.