“З кривими ногами та вусами”: зовнішність доньки Ані Лорак викликала неоднозначну реакцію в Мережі

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка оскандалилася, прирекла свою 11-річну дочку на нескінченні обговорення в Мережі. Користувачі невтішно висловилися про зовнішність дівчинки.

Ані Лорак є зіркою великої величини, проте з лютого 2022 року любов мільйонів її українських шанувальників змінилася неприйняттям, адже після початку повномасштабної війни росії проти України співачка жодного разу не висловила своєї позиції і не проявила патріотизм. Наразі знаменитість ховається від публіки, не повідомляє своє місцезнаходження та не тримає зв’язку з численними фанатами, які тим часом стежать за життям її колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу та їхньої спільної дочки Софії.

Внешность дочери Ани Лорак вызвала неоднозначную реакцию в Сети
Зовнішність доньки Ані Лорак викликала неоднозначну реакцію у Мережі

Зважаючи на все, дівчинка більшу частину часу зараз проводить із батьком, оскільки турецький бізнесмен виставляв у спільний доступ Інстаграм не одне нове фото зі спадкоємицею. До війни Софія Налчаджиоглу жила з матір’ю в підмосков’ї, там же ходила до однієї з дорогих елітних шкіл.

Зовнішність доньки Ані Лорак регулярно стає предметом обговорень у Мережі. Багато хто зазначає, що вона зовсім не схожа на знамениту матір, а росте турчанкою з густими бровами, але також знаходяться і ті, хто не підбирає слів, обговорюючи дівчинку.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу показав їхню доньку
Зовнішність доньки Ані Лорак викликала неоднозначну реакцію у Мережі

Серед коментарів можна зустріти такі:

  • “З кривими ногами та вусами”;
  • “Пішла в тата”;
  • “Зовсім не схожа на матір”.

Інші встають на захист Софії та закликають стежити за собою, а не за чужими дітьми:

  • “Це ж дитина, як можна таке говорити!”;
  • “На своїх дітей дивіться насамперед”;
  • “Які злі люди”.

Нагадаємо, колишній чоловік Ані Лорак після розлучення зі співачкою вже зустрів нове кохання і готується до весілля з молодою візажисткою. Дівчину часто порівнюють із Лорак, зазначаючи, що Мурат знайшов найкращу версію колишньої дружини.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.