“Моя найбільша любов”: екс-солістка “Блестящих” Ольга Орлова поділилася особистим фото

Ольга Орлова у своєму Instagram розмістила зворушливе фото з дорослим сином Артемом. 4 квітня він відсвяткував своє 19-річчя.

Ольга Орлова відома як одна з перших солісток культової групи кінця дев’яностих та початку нульових “Блестящие”. Співачка пішла з групи в 2000 році і зайнялася сольною кар’єрою.

Хоча її пісні не ставали такими ж хітами, як за часів “Блестящих”, Орлова не втрачала своєї популярності. Навіть сьогодні через 20 років після того, як вона залишила колектив, у соціальній мережі Instagram за нею слідкують майже 2 мільйони підписників.

Сама артистка регулярно радує всіх фанатів фотографіями з особистого життя і, звичайно ж, своїм прекрасним зовнішнім виглядом. Варто відзначити, що в 42 роки Ольга виглядає просто чудово.

В одному з останніх постів Орлова поділилася знімком з дорослим сином Артемом. Хлопець 4 квітня відзначав на карантині своє 19-річчя у колі сім’ї.

Ольга виховує сина сама вже 16 років. Артем народився у 2001 році від бізнесмена Олександра Карманова. У 2004, коли хлопчикові було всього 3 роки, батьки розлучилися і він залишився жити з мамою.

Під знімком Орлова написала, що син — це її найбільша перемога, якою вона пишається.

Фанати обсипали зіркову маму та іменинника сотнями компліментів, зазначивши, що обидва виглядають просто чудово.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.