Занадто сміливо для підлітка: дочка Ольги Фреймут у мікро шортах та топі здивувала своїм виглядом

Старша дочка Ольги Фреймут, якій 16 років, здивувала своїм виглядом шанувальників зіркової матері. Публіка дивується, чому телеведуча на це не реагує.

Ольга Фреймут нещодавно дала інтерв’ю, в якому розповіла, що бачить усіх критиків її дочки Злати Мітчелл. Ревізор стала на захист спадкоємиці і зазначила, що вона – окрема та самодостатня особистість, яка прагне до самовираження та любові до себе. За словами зірки українського телебачення, вона вчиться у Злати приймати себе будь-якою і захоплюється її сміливістю в цьому плані. Крім цього, Фреймут закликає людей перестати дивитися на інших осудливо.

Ольга Фреймут
Дочка Ольги Фреймут у мікро шортах та топі здивувала своїм виглядом

Сама Злата вміло ставить хейтерів на місце і пропонує їм у такому разі не псувати собі нерви і відписуватись від її сторінки в Інстаграм, бо на поводі у них вона йти не збирається і продовжуватиме публікувати все те, що хоче.

Так в історії у Злати Мітчелл з’явився кадр із престижного готелю, на якому вона позує в яскравому та досить сміливому образі. Дівчина одягла джинсові шорти довжини міні, червоний топ на зав’язках, підкресливши пишну фігуру, та червоні босоніжки на платформі. Зачіску дочка Фреймут зробила з хвилями, завдала яскравого макіяжу і доповнила все браслетом. Користувачі Мережі впевнені, що Ольга ніколи не дозволила б собі надіти таке, оскільки це зовсім не її стиль, у неї стриманіший імідж.

Дочка Ольги Фреймут у мікро шортах та топі здивувала своїм виглядом
Дочка Ольги Фреймут у мікро шортах та топі здивувала своїм виглядом

Нагадаємо, Злата Мітчелл має британське громадянство, вона народилася у Великій Британії, де Фреймут і зустріла її батька, корінного британця Ніла Мітчелла. З обранцем журналістка розійшлася під час вагітності та самостійно виховувала доньку. Зараз 16-річна Злата живе та навчається у Каліфорнії, але регулярно навідує маму та молодших брата із сестрою у Британії, там Фреймут тимчасово живе з дітьми через повномасштабну війну в Україні, а її нинішній чоловік Володимир Локотко перебуває у Києві.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.