Патріотичний одяг зірок: жовто-блакитні кольори, народні мотиви та візерунки – образи Кароль, Джамали та інших

Останнім часом серед знаменитостей стало куди популярніше одягати патріотичні вбрання, а у свої образи додавати народні мотиви та українські візерунки. Ми створили добірку найсимпатичніших і патріотичніших нарядів наших зірок

Кожен корисний на своєму місці – хтось тримає оборону на фронті, а покликання інших вести інформаційну війну. Українські знаменитості обрали воювати на культурному фронті – з початку повномасштабної війни росії проти України на весь світ вони заявляють правду про те, що відбувається. Один зі способів продемонструвати культуру і велич України – це одягнути симпатичні патріотичні вбрання. Так, редакція “Однієї хвилини” підготувала добірку найкрасивіших нарядів українських зірок.

Оля Полякова

Ольга Полякова у Майамі на благодійному концерті
Ольга Полякова у Майамі на благодійному концерті

Українська співачка Оля Полякова в рамках свого туру в США виступала в різних американських містах. На благодійних концертах співачка не просто розважала публіку, а й заробляла гроші, які згодом передала на потреби українців.

На сцену в місті Майамі Полякова вийшла в атласній сукні неймовірної краси – тканина вбрання була пофарбована у блакитний та жовтий колір. У руках зірка тримала український державний прапор із написом “I stand with Ukraine”.

Тіна Кароль

Тіна Кароль у кутюрній сукні від українського бренду
Тіна Кароль у кутюрній сукні від українського бренду

Співачка та зоряна тренер телешоу “Голос країни” Тіна Кароль нещодавно відвідувала Японію. У столиці країни Токіо українська знаменитість відвідала модний показ Rakuten Girls Award 2022. Тіна Кароль виступила зі своїми піснями українською мовою.

Одягнена Кароль була у симпатичну пишну сукню від українського бренду Lever Couture. Вбрання вразило публіку, а невагома тканина жовто-блакитного кольору створювала враження, ніби співачка Тіна літає в м’яких хмарах.

Джамала

Джамала захопила шанувальників сукнею-вишиванкою
Джамала захопила шанувальників сукнею-вишиванкою

Співачка Джамала відвідала захід Global Citizen Now, який проходив в американському місті Нью-Йорк. Зірка одягла стильну сукню, яка була оформлена під вишиванку. На тканині благородного синього кольору золотими нитками вишито красиві візерунки.

Співачка опублікувала фотографію з американським репером Фареллом Вільямсом, а на знімку Джамала тримала державний прапор України.

Катерина Кухар

Катерина Кухар сфотографувалася у сукні-вишиванці
Катерина Кухар сфотографувалася у сукні-вишиванці

У схожій сукні сфотографувалась і українська артистка балету, а також прима-балерина Національного академічного театру опери та балету імені Тараса Шевченка. На фотографії витончена дівчина тримала у руках симпатичний букет білих квітів.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.