Як виглядають і чим займаються рідні брати та сестри Кароль, Джамали, Фреймут та інших українських зірок

Про зірок українського шоу-бізнесу нам відомо практично все: де вони живуть, чим займаються, хто їхні чоловіки (дружини) та діти. Однак багато хто і не здогадується, що більшість зірок шоу-бізнесу мають рідних братів і сестер, які все життя перебувають у тіні своїх зіркових родичів.

Як виглядають і чим займаються рідні брати та сестри Тіни Кароль, Каті Осадчої, Джамали, Наді Дорофєєвої, Дмитра Комарова, дивіться далі у матеріалі.

Тіна Кароль та брат Станіслав Ліберман

Як виглядають мама та брат Тіни Кароль
Як виглядають мама та брат Тіни Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль має старшого на 4 роки брата по імені Станіслава. Чоловік абсолютно не публічна людина, але досить успішна. Відомо, що він працює адвокатом та має власну юридичну фірму.

Оля Фреймут та сестра Юлія

Як виглядає сестра Олі Фреймут
Як виглядає сестра Олі Фреймут

Українська телеведуча Оля Фреймут має молодшу сестру Юлію на 10 років. Сестри дуже близькі. Саме Юлія допомагала Ользі виховувати її старшу дочку Злату, яка народилася поза шлюбом. Юлія вже багато років є “правою рукою” Олі Фреймут на телебаченні та її менеджером.

Дмитро Комаров та двійнята Ангеліна та Микола

Як виглядають брат та сестра Дмитра Комарова
Як виглядають брат та сестра Дмитра Комарова

Відомий український телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров є старшим братом для двійнят Ангеліни та Миколи. Сестра Комарова працює у б’юті-сфері. Кілька років тому дівчина вийшла заміж та народила дитину. Нині Ангеліна готується стати мамою вдруге.

Про брата Комарова Миколу відомо лише те, що він працює у сфері ІТ. Він не є публічною людиною і не веде соціальні мережі.

Джамала та сестра Евеліна

Як виглядає сестра Джамали
Як виглядає сестра Джамали

Відома українська співачка Джамали має старшу сестру, яку звуть Евеліна. Жінка вже багато років живе у Туреччині. Евеліна є домогосподаркою та займається вихованням дітей.

Катя Осадча та брат Володимир

Як виглядає брат Каті Осадчої
Як виглядає брат Каті Осадчої

Відома українська телеведуча Катя Осадча має молодшого брата, якого звуть Володимир. Чоловік є професійним вейксерфером та тренером з цього виду спорту. Володимир Осадчий живе на дві країни: його дім в Україні, але багато часу він проводить у США.

Дорофєєва та брат Максим

Як виглядає брат Дорофєєвої
Як виглядає брат Дорофєєвої

У співачки Наді Дорофєєвої є старший на 5 років брат Максим. Наразі чоловік живе у Сімферополі, де працює стоматологом. Максим одружений та має доньку.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.