Як виглядають дружини Кличка, Усика, Шевченка та інших українських спортсменів: одружилися з красунями (ФОТО)

Володимир Кличко, Олександр Усик, Андрій Шевченко – найвідоміші українські спортсмени, які гідно представляють Україну на світовій арені спорту.

За спинами сильних і успішних чоловіків часто стоять жінки, які живуть у тіні. Як виглядають дружини відомих українських спортсменів?

Дружина Володимира Кличка

Особисте життя Володимира Кличка завжди цікавило публіку. Офіційно одруженим боксер був лише один раз, заміж за нього вийшла українська фотомодель Олександра Авізова, але шлюб продовжився недовго. Вже за півтора року пара розлучилася. Наступні серйозні стосунки Кличко зав’язав із американською актрисою Хайден Панеттьєрі, яка у 2014 році народила йому дочку Кайю-Євдокію.

Як виглядає колишня дружина Володимира Кличка
Як виглядає колишня дружина Володимира Кличка

Однак у 2018 році Кличко та Панеттьєрі розлучилися, після чого актриса постійно опинялася у центрі уваги преси через проблеми в особистому житті. Володимир забрав доньку на виховання до себе.

Дружина Олександра Усика

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі Олександр Усик присвятив свою перемогу в реванші з Ентоні Джошуа коханій дружині Катерині. Вони познайомилися ще коли були школярами, а тепер виховують трьох спільних дітей і не уявляють життя одне без одного.

Як виглядає дружина Олександра Усика
Як виглядає дружина Олександра Усика

Катерина Усик росіянка, яка після подій 2014 року стала на бік України та підтримала патріотичну позицію чоловіка.

Дружина Андрія Шевченка

Колишній тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко щасливий у шлюбі з американською моделлю Крістен Пазік. Вони познайомилися у 2002 році, а у 2004 зіграли весілля. У подружжя четверо дітей та всі хлопчики – Джордан, Крістіан, Олександр та Райдер-Габріель.

Який вигляд має дружина Андрія Шевченка
Як виглядає дружина Андрія Шевченка

Дружина Олександра Зінченка

Захисник та півзахисник англійського футбольного клубу “Арсенал”, а також футболіст збірної України Олександр Зінченко у свої 25 років уже не холостяк. У 2020 році він одружився зі спортивною журналісткою Владою Седан, а через рік у них народилася донька Єва.

Як виглядає дружина Олександра Зінченка
Як виглядає дружина Олександра Зінченка

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.