Як виглядають дружина та син красеня Олега Винника: опублікувано рідкісне фото – у шлюбі не з Таїсією Сватко

Про особисте життя одного з найпопулярніших кумирів українок відомо мало. Однак, хоч би як намагався Олег Винник приховати факти про свою справжню родину, шанувальники здатні на все. Так, у мережі з'явилися кадри сина та дружини красеня-співака

До певного моменту ім’я Олега Винника для багатьох було просто загадкою. Про співака було мало відомо, а про популярність блондин з блакитними очима міг тільки мріяти. Однак, у 2010-х він буквально увірвався на сцену, гучно грюкнувши при цьому дверима. Виннику вдалося дуже швидко набути статусу народного улюбленця, а шанувальники вивчали тексти його пісень за лічені секунди.

Сьогодні широку відомість та величезну популярність співака заперечувати безглуздо. Квитки на його концерти розкуповуються миттєво, а люди із задоволенням та забуттям слухають треки улюбленого співака. Проте, окрім активної творчої та професійної діяльності, шанувальники Винника цікавляться ще й його особистим життям. Так, фанати намагаються дізнатися про всі подробиці любовного життя кумира, і часто їм це вдається.

Довгі роки артист будував кар’єру та особисте життя за кордоном. Після здобуття вищої освіти та недовгої роботи у філармонії Олега Винника запросили за обміном досвіду до Німеччини. Співак скористався шансом і молодим й амбітним вирушив підкорювати німецькі вершини.

Олег Винник зі своєю дружиною Таюне
Олег Винник зі своєю дружиною Таюне

Про своє любовне життя Винник мовчить. Артисту не подобається, коли журналісти розпитують його про обраницю та сім’ю. Звісно, що співак ледве не збожеволів від злості, коли дізнався, що особливо допитливі папараці вирушили до села, де Вінник народився. Там журналістам вдалося дізнатися, що Олег давно має дружину і сина.

Дружина Олега Винника, Таїсія Сватко (Таюне), народилася у сусідньому від співака селі. Познайомились майбутні кохані у музичному училищі. Хоча Винник не страждав від браку уваги з боку представниць прекрасної статі, його зацікавила саме Таюне – скромна та вихована молода дівчина одразу ж запала бунтареві в саме серце. Молоді швидко зрозуміли, що пов’язані нитками долі, а тому не стали відмовлятися від союзу. Олег Винник зробив пропозицію жінці, яка незабаром подарувала йому сина.

17-річний син Олега Винника проживає в Берліні та займається плаванням
17-річний син Олега Винника проживає в Берліні та займається плаванням

Про те, що пара виховує сина, шанувальникам вдалося дізнатися завдяки тому, що Олег Винник одного разу “ляпнув зайвого”. Так, старанно приховуючи особисте життя, в одному з інтерв’ю співак сказав про свою вдячність тому, що дружина переїхала до нього до Німеччини разом із сином. Такий вчинок Таюне значно полегшив співаку життя.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.