Донька Ольги Сумської засвітила фігуру на чорно-білих фото за пів року мовчання: як виглядає Паперна зараз

Ольга Сумська – відома українська актриса та щаслива мати двох доньок. Старша донька актриси Тоня Паперна продовжує мовчати про війну в Україні, проте не соромиться публікувати нові знімки

Скандально відома донька української актриси та заслуженої артистки Ольги Сумської вкотре нарвалася на непорозуміння та критику з боку шанувальників. Так, Антоніна Паперна продовжує мовчати про війну в Україні та публікує відверті фотографії на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм. Більше того, поведінка зірки в Інтернеті також викликає багато запитань.

Антоніна Паперна живе і працює в росії, а зі своїм чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем, виховує двох спільних дітей. Знаменитість, схоже, навіть не збирається ділитися з публікою своєю думкою про те, що відбувається в рідній країні, на яку їй так швидко стало все одно. На тлі свого мовчання Антоніна продовжує активну діяльність у соціальних мережах.

Нещодавно Паперна поділилася з підписниками чорно-білими кадрами, на яких позує оголеною, акуратно прикриваючи рукою інтимні частини тіла. На фотографіях актриса театру та кіно задумливо дивиться то в далечінь, то в камеру, прикриваючи при цьому оголені частини тіла. Пост із опублікованими фотографіями Паперна залишила без підпису, а тому розібратися в сенсі нових знімків неможливо.

Ускладнює можливість комунікації з артисткою і те, що вона заборонила багатьом користувачам залишати коментарі під публікацією. Так, можливість поділитися враженнями від побаченого мають мало хто. Дивно, але всі залишають лише позитивні коментарі зі смайликами сердечок та вогників. Якимось магічним чином під публікацією зірки жодного негативного повідомлення і, тим більше, жодного питання про те, чому вона досі мовчить.

Нагадаємо, що початок повномасштабної війни в Україні не став для зірки поштовхом змінити місце проживання або змінити своє ставлення до росії. Мати Тоні Паперної, Ольга Сумська, коментувала мовчання дочки. Українська актриса заявляла, що насправді Тоні не байдуже – вона стурбована тим, що відбувається на території України.

Мовчання Паперної Сумська аргументувала страхом. За словами української артистки, у росії зовсім інше інформаційне поле, а тому висловлюватися про свою позицію там просто небезпечно.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.