Заміжня Оля Цибульська поцілувала іншого чоловіка і ніжно обійняла його: відомо, хто цей таємний незнайомець

Нещодавно українська співачка Ольга Цибульська розсекретила особу чоловіка, якого приховувала від сторонніх очей майже 20 років. Днями зірка засвітилася в обіймах іншого чоловіка. У Мережі розсекретили особу таємного незнайомця

Українська співачка Ольга Цибульська на особистій сторінці в Інстаграмі завжди вміла підняти настрій своїм підписникам. Там зірка постійно розповідає про те, як проводить свої будні, ділиться жартами та позитивними емоціями. Сьогоднішнім відео зірка зуміла заінтригувати шанувальників.

Оля поділилася відео в історіях Інстаграм, на якому ніжно притискається до красивого чоловіка, а потім міцно цілує його в щоку. Спочатку у глядачів така картина викликає збентеження – адже Цибульська заміжня жінка. Проте, на наступних кадрах і сам чоловік, який потрапив до центру любові Цибульської, показує кільце на безіменному пальці правої руки.

Потім зірка переводить камеру на дружину цього загадкового чоловіка – дівчина грається з дитиною. Виявилося, що Оля Цибульська зустрілася зі своїм рідним братом та його дружиною з дитиною. Разом зіркова родина вирішила випити кави холодного осіннього ранку.

Ольга Цибульська зустрілася з рідним братом та записала смішне відео
Ольга Цибульська зустрілася з рідним братом та записала смішне відео

Нагадаємо, що знаменита українська співачка набула популярності завдяки своїй харизмі, гумору та чудовому вокалу. Незважаючи на те, що Оля Цибульська вже давно користується серед українців популярністю, зірка у будь-який спосіб намагалася приховати від шанувальників особистість свого чоловіка.

Фанати будували теорії, ділилися своїми припущеннями і навіть розповсюджували чутки про те, що Цибульська – коханка відомого співака Дзідзьо. Однак, наприкінці цього літа Оля раз і назавжди поставила крапку в усіх питаннях. Знаменитість показала підписникам свого чоловіка і розповіла всій Україні, що вона його дуже любить.

В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала відео, на якому мило позує зі своїм коханим і нарешті показала всім обличчя обранця. Колеги та фанати Цибульської захопилися у коментарях та подякували співачці за чесність та відвертість.

Оля Цибульська зі своїм чоловіком Сергієм та сином Нестором
Оля Цибульська зі своїм чоловіком Сергієм та сином Нестором

Сам Сергій, чоловік співачки, розповів, що Оля не так давно вмовила його “вийти з тіні”. За словами чоловіка, він займається бізнесом – це не та сфера, де популярність та слава є основною складовою успіху. А тому, з огляду на те, що він – непублічна персона, Сергій не хотів ставати центром уваги папараці.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.