Сукня розійшлася вище пояса: Тіна Кароль вразила Дана Балана своїми жіночними формами (ФОТО)

Популярна українська співачка Тіна Кароль вразила публіку своєю жіночною сукнею, яка відкрила огляд на всі переваги її розкішної фігури. Дан Балан би оцінив.

Тіна Кароль є головною іконою стилю в українському шоу-бізнесі. Зірка вміє дивувати публіку своїми нестандартними вбраннями та поєднує в собі одночасно жіночність, зухвалість та актуальність. У звичайному житті Тіна обирає образи у стилі кежуал, а на сцені вона блищить у сукнях від світових та українських дизайнерів.

Стиль Тіни Кароль активно обговорювався під час її участі у проектах телеканалу 1+1 “Танці з зірками” та “Голос країни”. На “Голосі” вбраннями співачки насолоджувалися не одні глядачі, також молдавський артист Дан Балан не міг відвести погляд від української красуні. Знаменитостям навіть приписували романтичний зв’язок, якого вони не заперечували. Досі фанати гадають, наскільки серйозним був цей роман і чи взагалі був, оскільки після завершення проекту Тіну і Дана разом не помічали.

Тіна Кароль вразила Дана Балана своїми жіночними формами

На даний момент Кароль зайнята не особистим життям, а допомогою Україні під час війни та творчістю, яка допомагає їй не опускати руки у такі складні часи. Протягом кількох місяців з лютого 2022 року Тіна перебувала за кордоном та давала безліч благодійних концертів у різних країнах світу, але нещодавно вона ненадовго приїхала до Києва та встигла влаштувати шоу на станції метро “Майдан Незалежності”.

Тіна Кароль вразила Дана Балана своїми жіночними формами
Тіна Кароль вразила Дана Балана своїми жіночними формами

Артистка співала для українців винятково україномовні пісні в розкішній чорній сукні від вітчизняного бренду Olya Mak з глибоким вирізом до самого пупка, відкритими плечима та приталеним силуетом, який чудово підкреслює всі переваги фігури Тіни Кароль.

Користувачі Мережі захоплюються красою та стрункістю співачки. Під час війни зірка помітно схудла та продовжує тримати себе у формі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.