Крупним планом: як виглядає фігура Ротару, Пугачової та Повалій у купальниках без фотошопу

У Мережу потрапили фото Софії Ротару, Таїсії Повалій та Алли Пугачової у купальнику. Дивіться самі, чи вдалося відомим пенсіонеркам обдурити час.

Алла Пугачова у купальнику

Аллі Пугачовій вже 73 роки, але в це складно повірити, оскільки співачка виглядає набагато молодшою за свій реальний вік, про що регулярно пишуть користувачі Мережі.

Численні шанувальники відзначають, що за останні кілька років Примадонна помітно схудла, погарнішала, кардинально змінила імідж і замінила балахони шкіряними міні, які ідеально підкреслюють її струнку фігуру. Вона справді струнка, про що свідчить фото Алли Пугачової у купальнику, яка засмагає на шезлонгу. Особливо в очі кидаються довгі ноги артистки – Галкіну дуже пощастило з такою красунею-дружиною.

Алла Пугачова у купальнику
Алла Пугачова у купальнику

Софія Ротару у купальнику

Софія Ротару старша за Аллу Пугачову на 2 роки, але це не заважає їй виглядати чудово і дивувати, як можна залишатися такою молодою на восьмому десятку.

На одній із фанатських сторінок Софії Михайлівни у соцмережах з’явилося фото з відпочинку на яхті, на якому вона позує у прозорому літньому костюмі та яскравому рожевому бікіні. Такий образ дуже личить Ротару і здається, що час над нею не владний.

Софія Ротару у купальнику
Софія Ротару у купальнику

Таїсія Повалій у купальнику

Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій не приховує, що намагається затримати молодість якнайдовше так званими уколами краси. Також зірку викрили у користуванні послугами пластичних хірургів. Якщо порівняти, як виглядає Повалій до та після пластики, то ви побачите двох різних людей.

У відкритому доступі є фото Таїсії Повалій на морі в жовтому купальнику під барвистим парео. Робота експертів у сфері краси помітна неозброєним оком.

Таїсія Повалій у купальнику
Таїсія Повалій у купальнику

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.