Ольга Сумська показала, як виглядала понад 30 років тому: тепер зрозуміло, на що повівся Борисюк

56-річна Ольга Сумська – справжня зірка українського кіно. Публіка захоплюється не лише її акторським талантом, а й неймовірною зовнішністю та нестаріючої красою.

Ольга Сумська – одна із найвідоміших актрис України. Артистка зіграла понад 90 ролей у кіно та на сцені театру, проте багато хто досі асоціює її з Роксоланою. Сумська зіграла роль Роксолани в однойменному серіалі понад 25 років тому. Саме ця роль принесла їй справжню славу та популярність.

Ольга Сумська у серіалі Роксолана
Ольга Сумська показала, як виглядала понад 30 років тому

Зараз Ользі Сумській 56 років, вона продовжує активно зніматися у кіно та грати у театрі. Крім того, Сумська активно веде свій Інстаграм-блог, щоб бути ближчою до своїх шанувальників. Так, на своїй сторінці в Інстаграмі Сумська регулярно публікує свіжі фото та відео, ділиться моментами з особистого та творчого життя.

Нещодавно Сумська опублікувала у своїх інстаграм-сторизах архівні фотографії з юності. На першому фото позувала сама Сумська, а на другому – її чоловік Віталій Борисюк.

Ольга Сумська показала, як виглядала понад 30 років тому

Варто зазначити, що Сумська в юності була справжньою красунею. Зі шкільних часів Ольга була високою і довговолосою дівчинкою. Акторка не сильно змінилася з тих часів. Втім, чоловік актриси Віталій Борисюк також не дуже змінився з часів юності.

Нагадаємо, Віталій Борисюк – другий чоловік Ольги Сумської. Саме з ним Сумська зрадила свого першого чоловіка Євгена Паперного. Коли вони познайомилися, Сумська була одружена і мала 7-місячну доньку. Одного разу Сумській та Борисюку довелося грати закоханих в одному із мюзиклів. Проте акторам не довелося зображати почуття на сцені, адже вони справді закохалися одне в одного. Тоді у Сумської та Борисюка зав’язався роман і якийсь час актриса зраджувала своєму чоловікові з молодим актором. Втім, все таємне рано чи пізно стає явним. Якось Євген Паперний застукав свою дружину з Борисюком. Ця історія супроводжувалася гучним скандалом, проте закінчилася “хепі ендом”.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська показала, як виглядала понад 30 років тому

Зараз Сумська та Борисюк – щасливе подружжя, яке у шлюбі вже 26 років. Вони разом виховали дочку Сумську від першого шлюбу Антоніну та мають спільну доньку Ганну.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.