Олег Винник і Таюне чекають на дитину: Таїсія Сватко натякнула на вагітність і показала круглий живіт

Олег Винник і Таїсія Сватко привертають увагу багатьох шанувальників. Найбільше фанати чекають, коли у пари з'явиться малюк. Нещодавно Таїсія натякнула на свою вагітність

Олег Винник – головний серцеїд країни, саме тому за його особистим життям особливо уважно стежать усі шанувальники. Від уваги фанатів складно приховати навіть найдрібніші деталі. Той факт, що Олег Винник разом зі своєю дружиною буквально зникли з усіх радарів, не означає, що публіка не зможе помітити можливу вагітність Таїсії Сватко. Тим більше коли співачка Таюне сама на натякає на те, що скоро стане мамою.

Український співак створив собі сценічний образ неодруженого. Своїми піснями він звертається до українок і кожною освідчується у коханні, а приваблива зовнішність зірки лише посилює задуманий ефект. Проте всім відомо, що правда рано чи пізно стає дійсністю. Саме тому найвідданіші фанати зірки знають, що Винник давно перебуває у щасливому шлюбі.

Обранкою зірки колись стала співачка, яка працювала з Винником на одній сцені. Таюне довгий час була бек-вокалісткою українського співака, проте нещодавно розпочала сольну кар’єру. Одружилися вони ще наприкінці 1990-х, а пізніше, судячи з чуток зі ЗМІ, у них з’явилася дитина.

Олег Винник со своей супругой Таюне давно состоят в счастливом браке
Олег Винник зі своєю дружиною Таюне давно перебувають у щасливому шлюбі

Цікава інформація просочилася до мережі в 2005 році. Олег Винник у одному з інтерв’ю заявив, що його дружина спростила йому професійну діяльність, а також зберегла своїм вчинком міцні стосунки. Так, артист зізнався, що дружина переїхала до нього до Німеччини – не сама, а із сином.

Про загадкового хлопчика відомо мало, проте одного разу Таїсія Сватко натякнула, що знову вагітна. Або ж фанати просто повірили в оптичну ілюзію і самі собі вселяли бажане. Таюне поділилася на особистій сторінці в Інстаграм чорно-білою фотографією, де позує на сходах у невідомій будівлі.

Артистка була одягнена в картаті шорти, а цікавий ракурс та вигин одягу створив враження, ніби живіт Таюне округлився. Шанувальники також звернули увагу на цю деталь образу та поділилися своїми емоціями.

  • “Здалося, чи правда видно животик? Таєчка, ви з Олегом зважилися на другого?”;
  • “Олег Винник стане татом, от би донька”;

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.