Дорофєєва та Кацурін чекають на дитину? Колишня Дантеса натякнула на вагітність і сховала живіт за одягом

Надя Дорофєєва так і не стала мамою, будучи у шлюбі зі співаком Вовою Дантесом. Проте шанувальники підозрюють, що артистка зовсім скоро може відчути радість материнства у стосунках з іншим чоловіком.

Гучне розлучення Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої публіка обговорює ось уже півроку. Вони були разом 10 років, 7 з яких одружені. Їх називали найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу, а самі Вова та Надя публічно виявляли любов та турботу один до одного.

Несподівано для всіх у березні цього року зіркове подружжя зробило заяву про розлучення. При цьому Дорофєєва та Дантес не назвали причини розлучення та не розкрили подробиці конфлікту.

Дантес та Дорофєєва виявилися прикладом справжнього кохання для тисячі українців
Дорофєєва та Михайло Кацурін чекають на дитину?

Однак шанувальники зіркового сімейства і без пояснень знали причину розбрату. У Мережі відразу почали говорити, що Дорофєєва зрадила своєму чоловікові з другом сім’ї Михайлом Кацуріним, який, до речі, також оголосив про розлучення з дружиною. Коли приховувати правду було вже неможливо, Дорофєєва та Кацурін зізналися, що вони разом.

Цікаво, що Володимир Дантес та колишня дружина Михайла Кацуріна Даша теж вирішили спробувати будувати родину. По суті, дві пари подружжя, які раніше близько дружили, вирішили обмінятися партнерами.

Даша Кацуріна похвалилася фігурою у білому платті поруч із Дантесом
Дорофєєва та Михайло Кацурін чекають на дитину?

Останнім часом у Мережі почали ходити чутки, що Надя Дорофєєва може бути вагітною від свого нового коханого. Справа в тому, що артистка, яка має ідеальну фігуру, почала приховувати свої форми на об’ємному одязі. Так, останні кілька місяців Надя з’являється на публіці в речах на кілька розмірів більше. Шанувальники підозрюють, що під вільним одягом артистка може ховати живіт, що округлився.

Дорофєєва та Михайло Кацурін чекають на дитину? Колишня Дантеса натякнула на вагітність і сховала живіт за одягом

Варто зазначити, що Надя Дорофєєва була з Дантесом у стосунках упродовж 10 років, проте діти у них так і не з’явилися. Артисти в інтерв’ю говорили, що планують стати батьками та навіть зробили дитячу кімнату у своєму заміському будинку. Втім, діти у подружжя так і не з’явилися. А ось у нового обранця Дорофєєвої Кацуріна є двоє дітей, молодшому з яких виповнився лише 1 рік.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.