“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець з новою зачіскою вразила виглядом: “Хочеться обійматися”

Відома українська актриса та гумористка Олена Кравець змінила зачіску та вразила шанувальників своїм новим іміджем. Від зірки "Кварталу" очей не відірвати.

Олена Кравець є найвідомішою жінкою-гумористкою в Україні. Вона має величезну армію шанувальників, які із задоволенням стежать за життям зірки “Вечірнього кварталу” в соціальних мережах. Артистка не дає їм занудьгувати та регулярно публікує нові пости у своєму Instagram. На цей раз Олена здивувала підписників змінами іміджу. Ще недавно вона носила короткий боб, а тепер схоже відпускає довге волосся.

Кравець позувала у стильному образі у коричнево-бежевих відтінках, у капелюшку, який дуже їй пасує і з червоною помадою на губах. Судячи з обстановки, Олена провела зустріч із фанатами та подарувала їм свої обійми.

Дуже хочеться обійматися частіше тепер. Без приводу. Просто тому, що є з ким… Нехай так і буде завжди. Дякую за фото моїм улюбленим папараці

, – написала “квартальна” дружина Зеленського у підписі.

Користувачі Мережі у коментарях засипали Олену Кравець компліментами. Багато хто відзначив, що з довгим волоссям вона виглядає молодшою.

Нагадаємо, після повномасштабного російського вторгнення на територію України Олена Кравець залишила країну разом із дітьми, але не стала сидіти склавши руки та присвятила себе благодійній діяльності.

Олена Кравець із новою зачіскою вразила виглядом та визнанням
Олена Кравець із новою зачіскою вразила виглядом та зізнанням

Разом із “Кварталівцями” гумористка сколесила не одну країну Європи, щоб виступити та зібрати гроші на потреби країни, вона підтримує зв’язок із Володимиром Зеленським, який давно є її близьким другом, а його дружина Олена Зеленська – хрещениця Кравець. Зірка розповідала, що часто листується з президентом і хоча він відповідає їй дуже коротко, вона вдячна йому за ці відповіді:

Я намагаюся відправляти йому різні меми, мені так хочеться, щоб хоча б тінь посмішки з’явилася на його обличчі

, – зізнавалася Кравець в інтерв’ю.

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.