54-річна Інна Білоконь, яка виступає в образі мами Сердючки, показала чоловіка та дочку – у весільній сукні

Інна Білоконь приємно порадувала підписників новою фотографією у Мережі. Знаменита "мама" Вєрки Сердючки зацікавила шанувальників знімками в білосніжному одязі

Інна Білоконь найбільш відома за роллю “мами” знаменитої Вєрки Сердючки. Артистка вже давно працює на одній сцені з українським співаком Андрієм Данилком, проте, незважаючи на безліч чуток, знаменитостей не пов’язує нічого більшого, ніж дружба та професійна діяльність.

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Інна Білоконь поділилася знімком зі своїм чоловіком та їхньою дорослою дочкою. Шанувальники оцінили нову фотографію, на якій все сімейство радісно посміхається і обіймається, а дівчата одягнені в красиве біле вбрання.

На знімку Інна Білоконь повисла на своєму чоловікові і примружилася від нападу сміху, а чоловік, акуратно притримуючи артистку та обіймаючи дочку, також не зміг стримати позитивних емоцій. Яна Білоконь намагалася дивитися в камеру з серйозним виразом обличчя, проте не змогла впоратися з цим завданням і все ж таки посміхнулася в об’єктиві.

Фотографією Інна Білоконь поділилася на честь дня народження свого чоловіка. Шанувальники захопилися щасливою родиною в коментарях та залишили різноманітні побажання та приємні слова:

  • “Щастя! Миру! Процвітання щасливій родині на довгі роки!”;
  • “Які ви гарні!”;
  • “Вітаю! Щастя вашій родині!”;
  • “Мої привітання! Які ви чудові! Щастя, здоров’я та миру вашому дому!”;

Нагадаємо, що Інна Білоконь одружена дуже давно. Коли дівчина розпочинала свою творчу кар’єру, то вужа була одружена з Олегом Білоконем. Подружня пара виховала доньку Яну, яка закінчила місцевий коледж у Полтаві, де мешкає все сімейство, і вирушила далі гризти граніт науки до Польщі.

Наразі артистка разом зі своїм чоловіком Олегом Білоконем живуть у гарному та затишному будинку. Інна та Олег розводять собак, займаються бізнесом, а також утримують притулок для тварин. Білоконь щаслива зі своїм чоловіком, а тому будь-які чутки, що розповсюджуються жовтою пресою, не любить.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Сам Андрій Данилко завжди зі сміхом реагує на запитання та поголос про те, що перебуває з Білоконь у стосунках. Артист вважає колегу ледве не рідною, адже старша Інна у концертних подорожах часто дбала про Данилка у побуті та допомагала йому справлятися із буденними питаннями.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.