Дорофєєва та Кацурін чекають на дитину? Колишня Дантеса натякнула на вагітність і прикрила живіт балахоном

32-річна Надя Дорофєєва, яка нещодавно розлучилася після 7 років шлюбу, може незабаром відчути всі радості материнства. Принаймні так думають її шанувальники.

Вже понад півроку публіка обговорює розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса. Шанувальники досі не можуть повірити в те, що трапилося, адже їхня історія схожа радше на серіал, ніж на реальне життя. По-перше, заява про розлучення стала несподіванкою для шанувальників зіркової родини, адже вони до останнього приховували проблеми у відносинах і на камеру демонстрували любов і взаєморозуміння. Родзинкою розлучення Дорофєєвої та Дантеса стало те, що вони обоє одразу вступили у відносини з іншими партнерами. Надя Дорофєєва почала зустрічатися з ресторатором Михайлом Кацуріним, а Володимир Дантес – із дружиною Кацуріна Дашею. Варто зазначити, що родина Дорофєєвої та Дантеса та родина Кацуріних близько дружили, їздили разом на відпочинок та дуже багато часу проводили разом. Сім’я Кацуріних оголосила про розлучення того ж дня, що й Надя з Вовою. По суті сімейні пари просто вирішили обмінятися партнерами.

Володимир Дантес І Даша Кацуріна підігрівають чутки про роман
Дорофєєва та Кацуріна чекають на дитину? Колишня Дантеса натякнула на вагітність і прикрила живіт балахоном

Звісно, публіка не дуже добре відреагувала на так званий “обмін дружинами”. Особливо користувачі Мережі засуджують Дорофєєву. Співачка перша зізналася у відносинах з Кацуріним і її відразу звинуватили у зраді Дантесу і в тому, що вона увела чоловіка з родини. Через хейт Дорофєєва практично не ділиться подробицями своїх нових відносин у соціальних мережах. Надя практично не публікує фото з Кацуріним у своєму Інстаграм-блозі і намагається говорити лише про своє творче життя. Незважаючи на це, шанувальники Дорофєєвої останнім часом підозрюють її у можливій вагітності.

Справа в тому, що співачка має розкішну фізичну форму і любить вбрання, що облягають, але останнім часом Надя носить виключно балахони і речі на пару розмірів більше. Шанувальники впевнені, під об’ємним одягом дівчина приховує вагітний живіт.

Дорофєєва та Кацуріна чекають на дитину? Колишня Дантеса натякнула на вагітність і прикрила живіт балахоном
Дорофєєва та Кацуріна чекають на дитину? Колишня Дантеса натякнула на вагітність і прикрила живіт балахоном

Варто зазначити, що за 10 років стосунків зі своїм колишнім чоловіком Дантесом, Дорофєєвою так і не вдалося стати мамою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.