Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової одружився втретє: нова дружина Саші Кривошапка набагато молодша

Український співак та волонтер Олександр Кривошапко поділився з шанувальниками в Мережі радісною новиною у ці важкі часи. Артист одружився втретє.

Олександр Кривошапко став популярним завдяки участі у талант-шоу на телеканалі СТБ “Х-Фактор”. Креативним продюсером проекту була хореограф Тетяна Денисова, з якою у співака розпочався роман. Між ними була суттєва різницю у віці – він молодший за Тетяну на 12 років. Їхні стосунки миттєво стали надбанням громадськості та регулярною темою для обговорень у Мережі.

Олександр Кривошапко з колишньою дружиною Тетяною Денисовою
Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової Сашко Кривошапко одружився втретє

Оточуючі говорили, що Сашко не рівня самодостатній та успішній Денисовій, а його засипали питаннями, навіщо йому доросла жінка з дитиною, у Тетяни був син від шлюбу з фіалістом “Україна має талант” Іллею Страховим. Але вони були такі закохані, що плювали на чужу думку і яскраво демонстрували свої почуття на публіці. Пара одружилася вже через 6 місяців спільного життя, вони планували також повінчатися, але сильно посварилися і в результаті не змогли дійти компромісу, почавши нескінченно з’ясовувати, хто правий, а хто винен. Регулярні сцени ревнощів та скандали призвели до того, що через рік відносин Денисова та Кривошапко розлучилися.

Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової одружився втретє

Щастя в особистому житті Олександр Кривошапко після скандальної історії кохання з Денисовою знайшов. За його плечима ще один шлюб із актрисою та моделлю Мариною Кінскі, яка подарувала йому доньку Алісу, а нещодавно співак одружився втретє з косметологом Марією, разом вони займаються волонтерською діяльністю і на своєму фронті наближають перемогу України у боротьбі з російськими окупантами.

https://www.instagram.com/p/CicXyTEq9Ts/

Нагадаємо, Тетяна Денисова поповнила список зрадників України, відмовчавшись із приводу війни, яку росія розв’язала проти українського народу, хоча на момент вторгнення вона перебувала у Києві на зйомках нового проекту на СТБ. Більше того, Денисова повернулася до москви і стала суддею танцювального шоу на російському телебаченні.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?