Як виглядає і чим займається рідний брат Тіни Кароль: зовсім не публічний і не схожий на зіркову сестру

Тіна Кароль – відома українська співачка, про життя якої шанувальники знають практично все. Однак про сім'ю співачки, про її батьків і брата не відомо практично нічого.

Тіна Кароль народилася в сім’ї інженерів Григорія Лібермана та Світлани Андріївни. Тіна — не єдина дитина в сім’ї, вона має старшого на 4 роки брата, якого звуть Станіслав.

Як виглядають батьки та брат Тіни Кароль
Як виглядають батьки та брат Тіни Кароль

Оскільки сама Тіна Кароль не любить говорити про свою сім’ю в інтерв’ю, інформації про родичів зірки мало. Однак про Станіслава Лібермана дещо відомо.

Брат Тіни Кароль зовсім не публічна людина. Він не веде соціальних мереж і не любить розказувати про родинні зв’язки зі знаменитою співачкою. Втім, Станіслав Ліберман є досить успішною людиною. Чоловік живе у місті Київ, де працює адвокатом та є власником юридичної фірми.

Як виглядає мама та брат Тіни Кароль
Як виглядає мама та брат Тіни Кароль

Станіслав Ліберман одружений та має дочку. Цікаво, що дружина Станіслава є рідною сестрою української актриси Ірми Вітовської. Про те, що Кароль та Вітовська є родичами, розповіла одного разу співачка в інтерв’ю Каті Осадчій. За словами Тіни, вона завжди була фанаткою Ірми та переглянула весь серіал “Леся + Рома”. Співачка зізнається, що їй досі незвично сидіти за одним сімейним столом із Вітовською.

Як виглядає брат Тіни Кароль
Як виглядає брат Тіни Кароль

Варто відзначити, що Тіна Кароль дуже добре ладнає зі своїм старшим братом. Співачка часто приїжджає до брата на свята та проводить час зі своєю племінницею.

Як виглядає племінниця Тіни Кароль
Як виглядає племінниця Тіни Кароль

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль в одному з інтерв’ю зізналася, що не близька зі своїми батьками. Співачка після того, як стала знаменитою та заможною, допомогла переїхати своїм батькам з Івано-Франківська до Києва. Незважаючи на це, Кароль бачиться з мамою та татом кілька разів на рік. За словами Тіни, причиною зустрічі з батьками є Різдво, Великдень та день народження мами. Артистка зізнається, вони з батьками просто різні люди, мають різний світогляд і погляди на життя.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.