Мамина копія: 19-річна дочка “Квартальної” дружини Зеленського Олени Кравець зробила стрижку боб-каре

Після того, як українська артистка Олена Кравець різко змінила імідж, вони з дорослою дочкою Машею стали схожими як дві краплі води. Хто кого копіює – мама доньку чи навпаки?

Олена Кравець – відома українська гумористка, яка розпочала свою кар’єру зі сцени КВК, а шалену популярність заробила завдяки участі у “Квартал 95”. Незважаючи на те, що довгий час Кравець була сценічною дружиною Володимира Зеленського, насправді артистка щасливо одружена і разом зі своїм чоловіком Сергієм виховала вже дорослу дочку Машу.

Дівчинка однаково схожа як на маму, так і на свого батька. Однак після того, як Олена Кравець різко змінила імідж, вони з дочкою стали буквально на одне лице. Нагадаємо, що в січні гумористці, схоже, набрид догляд за довгим волоссям, а тому вона вирішила їх “відрубувати”. Тоді Кравець з’явилася на публіці з коротким каре.

Зовнішність Маші Кравець одночасно схожа на обох батьків
Зовнішність Маші Кравець одночасно схожа на обох батьків

Однак, нещодавно зірка поділилася знімками, які вразили публіку жіночністю та витонченістю. Артистка вирішила відростити коротке волосся і дозволила локонам “жити своїм життям”. Своїм новим образом Олена Кравець поділилася на особистій сторінці соціальної мережі Інстаграм. У коментарях на артистку посипався шквал компліментів та приємностей.

Олена Кравець доповнила повсякденний образ милим білим капелюшком, а щира усмішка гумористки зробила фотографії особливо теплими та затишними.

Дуже хочеться обійматися частіше. Без приводу. Просто тому, що є з ким… Нехай так буде завжди

– підписала публікацію Кравець.

Однак, варто відзначити і той факт, що новий образ не лише молодить зірку, а й робить її схожою на її дочку Машу Кравець. Так, у молодої дівчини завжди була зачіска “нижче плечей”, а тому тепер Кравець старша і молодша виглядають схожими. Єдиний фактор, який допомагає розрізнити зоряних маму та дочку – це колір локонів.

""

Маша Кравець забарвлює волосся у темно-каштановий колір, а ось у її матері волосся світло-русявого кольору з блондинистими пасмами. Неможливо не помітити і того, як майстерно природа скомбінувала гени батьків 19-річної Маші. Дівчинка одночасно схожа і на батька, і на матір.

Олена Кравець зі своєю дочкою Машею напрочуд схожі
Олена Кравець зі своєю дочкою Машею напрочуд схожі

Коли Кравець молодша стоїть поруч із гуморною матір’ю, схожість заперечувати безглуздо.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.