Каменських виступила для маленьких дітей у дивному образі: сукня екстремальної довжини з величезним вирізом

Настя Каменських, яка нещодавно повернулася до України після тривалого перебування за кордоном, продовжує давати благодійні концерти та радувати шанувальників своєю творчістю.

Після початку повномасштабної війни в Україні Настя Каменських із своїм чоловіком Потапом тривалий час перебували за кордоном. Співачка повернулася на Батьківщину лише у серпні та одразу ж почала активно займатися благодійністю. Так, Каменських уже встигла побувати в Ірпені – місті, яке пережило окупацію. Співачка поспілкувалася з місцевими жителями та заспівала для них. Також Настя Каменських відвідала хворих дітей у лікарні “Охматдит”.

А нещодавно співачка поділилася кадрами із виступу перед своїми маленькими шанувальниками.

Так, співачка у своєму Інстаграм-блозі опублікувала відео, в якому показала шматочок виступу. У ролику співачка спустилася до маленьких глядачів та заспівала з ними відому пісню “Ой, у лузі червона калина”.

У відео можна побачити, що співачка обрала не найвдаліше вбрання для виступу перед дітьми. Каменських одягла коротку сукню з дуже глибоким декольте, яке явно було не доречно.

Нагадаємо, Настя Каменських та її чоловік Потап, будучи 6 місяців за кордоном, робили все від себе можливе, щоб допомогти рідній країні. Вони об’їздили багато країн Європи та Латинської Америки та дали десятки благодійних концертів. За словами Потапа, вони з Каменських зібрали близько 100 мільйонів гривень, що їх передали на потреби України. Артист стверджує, що зібрані гроші пішли частково на гуманітарну допомогу, а також на військову допомогу для ЗСУ.

Незважаючи на колосальну допомогу Потапа та Насті Каменських Україні, багато хто досі засуджує Олексія Потапенка. Публіка звинувачує чоловіка в тому, що він нібито ховався за кордоном півроку, доки в його країні триває війна. Крім того, навіть публічні люди погано висловилися про Потапа. Так, в одному з інтерв’ю українська співачка Анастасія Приходько заявила, що має багато запитань до артиста і що вона вже уявляє, як він повертатиметься в Україну після перемоги.

Схожі статті

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.