73-річна Алла Пугачова у сміливому міні запалила на вечірці Ігоря Ніколаєва: у дружини Галкіна кістляві ніжки

Примадонна російської естради Алла Пугачова ошелешила фанатів своїм виглядом на вечірці у Ігоря Ніколаєва. Співачка одягла дуже сміливе міні.

Алла Пугачова нещодавно викликала справжній фурор у Мережі, коли потребувала у російської влади внести її до списку іноагентів після того, як це зробили з її чоловіком Максимом Галкіним. На початку повномасштабної війни росії проти України зіркова родина виїхала за кордон, де гуморист давав безліч концертів і частину зароблених коштів перераховував на підтримку українців. Вочевидь його позиція стала причиною присвоєння йому статусу небажаної у рф людини.

Алла Пугачева со своим супругом Максимом Галкиным
Алла Пугачова у сміливому міні запалила на вечірці Ігоря Ніколаєва

Це сталося після того, як Алла Борисівна з двійнятами Лізою і Гаррі повернулися додому на початку нового навчального року, а Максим продовжив гастролювати по світу. Пугачова своїм жестом підтримала антивоєнну позицію Галкіна і продовжує жити своїм звичним життям.

Нещодавно давній друг Примадонни Ігор Ніколаєв організував вечірку, на яку разом з іншими була запрошена Алла. 73-річна артистка вибрала дуже сміливий образ, що складався з чорної сукні екстремальної довжини та глибоким розрізом, легінсів і чоботів на високій підошві. Свою струнку талію Пугачова підкреслила широким поясом та доповнила образ круглими окулярами. Стильна зачіска з рівним чубчиком візуально ще більше омолодила немолоду співачку.

Алла Пугачова у сміливому міні запалила на вечірці Ігоря Ніколаєва
Алла Пугачова у сміливому міні запалила на вечірці Ігоря Ніколаєва
Алла Пугачова у сміливому міні запалила на вечірці Ігоря Ніколаєва
Алла Пугачова у сміливому міні запалила на вечірці Ігоря Ніколаєва

Користувачі Мережі у коментарях заходилися писати компліменти Аллі Борисівній, яка на восьмому десятку виглядає як ровесниця свого молодого чоловіка Галкіна:

  • “Браво, Пугачова! Мудра, гарна, талановита, струнка! А Макса не вистачає на цих фото, ви вже як одне ціле”;
  • “Красуня Алла Борисівна”;
  • “Жінка з великої літери! Кохаю все життя! Дякую за чесність та відвагу говорити правду!!”;
  • “Як завжди на висоті! Стильна і класно виглядає!! Молодці!!!”;
  • “Приємно дивитися”;
  • “Людина знаходиться в гармонії сама з собою”.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.