Алла Пугачова вийшла на прогулянку без перуки та вставної щелепи: фото співачки налякало Мережу

73-річну Алла Пугачову практично неможливо побачити без макіяжу, дорогого вбрання та зачіски. Однак не так давно папараці сфотографували співачку, коли вона про це і не здогадувалась.

Алла Пугачова – відома співачка, чия зірка загорілась ще в 70-х роках минулого століття і не згасає і досі. Хоча Примадонна вже давно не виступає на сцені, за її життям досі спостерігають мільйони прихильників, а шлюб із молодшим на 26 років Галкіним стає приводом для пліток та обговорень.

Варто зазначити, що після того, як Алла Борисівна вийшла заміж за молодого гумориста, вона почала удосконалювати свою зовнішність, щоб відповідати своєму молодому чоловіку. Співачка помітно схудла і змінила свій гардероб з балахонів на короткі спідниці, блузки з декольте та стильні костюми. Крім того, Пугачова почала захоплюватись пластичними операціями. Так, Алла Борисівна неодноразову робила підтяжку обличчя, робила контурну пластику губ, а також підтяжку повік.

Алла Пугачова
Алла Пугачова вийшла на прогулянку без перуки та вставної щелепи

Артистка завжди намагається виглядати на всі 100, тому на публіку вона виходить лише з професійним макіяжем, зачіскою та в брендовому одязі.

Однако деякий час назад папараці таки підловили Аллу Пугачову в домашньому вигляді. Співачку сфотографувала в той момент, коли вона сиділа в своєму саду і говорила з гостями. Алла Борисівна була у халаті, її волосся було розтріпане, а на обличчі не було макіяжу. Дивлячись на співачку, складається враження, що вона нещодавно вийшла з душу.

Поряд із Пугачовою стояв її чоловік Максим Галкін і тримав дружину за плечі.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото. Багато хто відмітив, что співачка вже не така молода і свіжа, якою хоче здаватись, а деякі вважають, що для свого віку співачка гарно виглядає.

Ось, що написали фоловери в коментарях:

  • “Ця жінка як ніхто заслуговує поваги. Вона гарна, красива, і роки її не старять. Одним словом: не заздріть”;
  • “Звичайна бабуся в свої 70 років”;
  • “Складається враження, що він (Галкін) свою бабусю на інвалідному візку возить”;
  • “Як постаріла улюблена Пугачиха. Старість нікого не щадить”.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.