Катя Осадча показала 20-річного сина, який навчається у США, у день його народження: неймовірний красень

28 вересня старший син української телеведучої Каті Осадчої Ілля святкує свій 20-й день народження. У цей день жінка дуже зворушливо привітала сина зі святом.

Вперше радість материнства ведуча програми “Світське життя” відчула у віці 19 років. Тоді Катя Осадча була заміжня за своїм першим чоловіком, бізнесменом та політиком Олегом Поліщуком. У подружжя народився син, якого назвали Іллею.

Незважаючи на те, що Катя Осадча – публічна людина і весь час мелькає на телеекрані, її старший син Ілля – зовсім не публічний хлопець. Він не веде соціальні мережі, та не хизується своєю зірковою матір’ю. Тож публіка мало, що знає про старшого сина Каті Осадчої.

28 вересня  хлопець відзначає свій 20-й день народження. В цей день Катя Осадча вперше за довгий час опублікувала спільні з сином фото за різні періоди життя і написала теплі слова привітання.

Жінка написала, що вдячна долі за сина, та зізналась, що не помітила, як той так швидко виріс. Також Катя Осадча підкреслила, що коли вона була у віці свого сина, вона вже мала 1-річну дитину.

Катя Осадча показала 20-річного сина, який навчається в США, у день його народження
Катя Осадча показала 20-річного сина, який навчається у США, у день його народження

Дивлячись на спільні фото Осадчої з сином важко не помітити, що хлопець неймовірно схожий на свою маму. У них багато спільних рис обличчя і навіть однаковий колір волосся. Ілля виріс справжнім красунчиком.

Катя Осадча показала 20-річного сина, який навчається в США, у день його народження
Катя Осадча показала 20-річного сина, який навчається у США, у день його народження

До слова, старший син Каті Осадчої Ілля являється студентом престижного іноземного ВУЗу. У 2021 році хлопець вступив до Університеті Меріленду в Америці, де вивчає сферу IT. Варто відзначити, що багато випускників цього ВУЗу стали відомими на весь світ людьми. Наприклад, в Університеті Меріленду навчався співзасновник Google Сергій Брін, а також багато лауреатів Нобелівської премії.

Однак навчання у цьому вищому навчальному закладі недешеве. За рік навчання потрібно заплатити трішки більше 36 тисяч доларів. Втім, крім Каті Осадчої та вітчима Іллі Юрія Горбунова хлопця фінансово підтримує його рідний батько Олег Поліщук.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.