Марічка Падалко показала, як змінилась за 20 років роботи на 1+1: зовсім не постаріла, тільки зачіска інша

Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яку публіка звикла щовечора бачити у студії ТСН, в цьому році святкує 20-річницю роботи на телеканалі "1+1". Марічка показала своїм прихильникам, як вона виглядала, коли тільки прийшла працювати на "плюси".

Марічка Падалко – відома українська журналістка, ведуча ТСН на телеканалі 1+1. Марічка добре знайома публіці, адже на “плюсах” вона працює вже 20 років. Спочатку телеведуча вела спортивні новини “Паспорт”, а з 2006 року по сьогоднішній день вона являється ведучою ТСН.

Крім того,  46-річна Марічка Падалко являється активним користувачем соціальних мереж. В своєму Інстаграм-блозі, який налічує більше 250 тисяч підписників, жінка ділиться свіжими фото, моментами із особистого життя та робочих моментів.

На цей раз телеведуча вирішила показати підписникам, як вона виглядала 20 років назад, коли тільки прийшла працювати на канал “1+1”. Марічка зробила колаж із старим фото, а із теперішнім, щоб прихильники могли порівняти, наскільки вона змінилась.

Прихильники телеведучої відразу почали коментувати фото і відмітили, що Падалко зовсім не постарішала, а за 20 років у неї змінилась лише зачіска. Ось, що написали фоловери:

  • “Зовсім не змінилась!! Стала тільки кращою”;
  • “Дуже гарна! Моя найулюбленіша ведуча”;
  • “Така ж красуня, навіть 20 років по тому”;
  • “Как же круто виглядає природна краса, добре що не вкололи губи, не натягнули повіки і тд. Це такий приклад класний для інших!”;
  • “Час летить, а Ви не змінні. Красунечка”;
  • “Дуже гарна і час пройшов повз вас. Змінилась тільки зачіска”.

Варто зазначити, що Марічка Падалко дійсно в свої 46 років виглядає дуже гарно і набагато молодше свого віку. Жінка не користується послугами пластичного хірурга і не робила жодних косметичних маніпуляцій на своєму обличчі. Гарно виглядати жінці допомагає й заняття фізичною культурою. Марічка регулярно бігає, а у 2019 році вона навіть пробігла 42-кілометровий марафон.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.