“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець вперше показала фото з реальним чоловіком: гарна пара

Відома українська акторка і гумористка Олена Кравець є люблячою дружиною і матір'ю трьох дітей. Чоловік зірки виявився справжнім красунчиком.

Олена Кравець стала найпопулярнішою гумористкою в українському шоу-бізнесі, до якої прикуто не менше уваги, ніж до нинішнього президента України Володимира Зеленського, який у сценках “Вечірнього кварталу” часто був сценічним чоловіком Олени.

У житті Кравець давно одружена. Її чоловік Сергій Володимирович Кравець народився 1 травня 1979 року, він молодший за Олену на півтора роки і вони обидва народилися в місті Кривий Ріг. Сергій тоже грав у КВК, як і його майбутня дружина, був виконавчим продюсером студії “Квартал 95”, але його справжньою пристрастю стало ралі. Це вид спортивних змагань зі спеціально підготовленими для заїздів автомобілів чи мотоциклів, тобто автогонки.

Олена Кравець показала коханого на рідкісному фото
Олена Кравець показала коханого на рідкісному фото

На свій 18 день народження Сергій зізнався в коханні Олені, з того дня почалися їх серйозні стосунки. У 2002 році, 21 вересня Олена на той момент Маляшенко вийшла заміж за Сергія Кравця, а вже через декілька місяців у пари народилася донька Марія. Вона вже доросла і дуже схожа на свою зіркову маму. Також в сім’ї у 2016 році з’явилися двійнята Ваня і Катя.

Родини Кравець і Зеленських дуже близькі. Олена є хрещеною матір’ю першої леді України, а її чоловік Сергій хрестив доньку Володимира і Олени Зеленських Олександру.

Владимир Зеленский и Елена Кравец
Квартальна дружина Зеленського Олена Кравець показала свого реального чоловіка

Зірка “Кварталу” зізнавалася в інтерв’ю, що у стосунках з чоловіком не завжди все добре, як здається фанатам зі сторони. Виявилося, що парі знадобилася допомога сімейного психотерапевта, щоб подолати труднощі:

Були в нашому житті обставини, які привели нас до спеціалістів, це дуже нам допомогло, і це певне зростання, яке не може не відображатися на якості наших відносин у родині

, – розповіла Олена.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.