Весілля в стилі рустик, лофт або модерн: як одружувались Павлік з Репяховою, Комаров та Кучеренко та інші

В українському шоу-бізнесі багато пар, яких можна сміливо назвати прикладом здорових і щасливих стосунків. Пропонуємо переглянути романтичні фото з весілля найвідоміших зірок

Українські знаменитості завжди вміли надихнути публіку – своєю творчістю, а також особистим життям. Чи було вам колись цікаво дізнатись, у якому саме стилі святкували свої весілля відомі зірки? Якщо ви готуєтесь до власного гуляння, то ми підготували підбірку, яка точно вас надихне!

Еліна Світоліна та Гаель Монфіс. Весілля у стилі прованс

Весілля Еліни Світоліної та Гаеля Монфіса
Весілля Еліни Світоліної та Гаеля Монфіса

Минулого літа перша ракетка України відгуляла власне весілля. Знаменитість вирішила влаштувати ніжну церемонію, домінуючим кольором на якій був лавандовий. Білосніжне вбрання нареченої прикрасив сатиновий шлейф ніжного бузкового кольору.

Чоловік Світоліної впродовж свята одягав декілька костюмів – білосніжний та лавандовий. Варто зазначити, що обидва варіанти дуже пасували образу нареченої. Пара виглядала на власному гулянні ніжно й водночас захоплювала погляди кожного.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова. Класичне весілля з некласичним афтерпаті

Весілля Віктора Павліка та Катерини Репяхової
Весілля Віктора Павліка та Катерини Репяхової

Молода Катерина Репяхова стала для українського співака четвертою дружиною, проте менше романтичності через це у їхньому весіллі не було. За словами дружини Павліка, вони визначились із датою ще 2019 року, а розписались молодята таємно.

Весільна церемонія пройшла в класичному стилі – наречена була в симпатичній білій сукні, а наречений одягнув красивий чорний костюм. Закохані вирішили влаштувати фотосесію, основним кольором якої став ніжний бежевий.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко. Весілля за кордоном

Весілля Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко
Весілля Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко

Весілля зірок пройшло таємно, а тому пишного прийому вони не влаштовували. Проте, можна припустити, що гучні святкування зовсім не сходяться зі справжніми цінностями пари – вони не прихильники піару та “шоу”, але дуже люблять подорожувати та приділяти час одне одному.

Весільну церемонію Комаров та Кучеренко провели в Єрусалимі, а на свято запросили всього одинадцятеро людей. Дмитро був у стриманому костюмі, а Олександра в красивій білій сукні.

Тарас Цимбалюк та Тіна Антоненко. Еко-весілля на природі

Весілля Тараса Цимбалюка та Тіни Антоненко
Весілля Тараса Цимбалюка та Тіни Антоненко

Минулого року український актор Цимбалюк та візажистка Антоненко побрались. Весільна церемонія була просто неймовірною та казковою: свято пройшло у Карпатах. Після офіційної частини гості гуляли просто неба.

Тіна була одягнена в атласну сукню, а спина була оголена. Цимбалюк обрав строгий чорний костюм.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.