Без вій та брів: невпізнавана Світлана Лобода показала, як непривабливо виглядає після душу (ФОТО)

Відома українська співачка Світлана Лобода вразила Мережу своїм виглядом без зачіски і звичайного яскравого сценічного макіяжу. Фото зроблене одразу після душу.

Світлана Лобода після початку повномасштабної війни росії проти України порвала всі зв’язки з країною-окупантом. Знаменитість, яка останні кілька років активно виступала на російській сцені для фанатів-росіян в перші ж дні вторгнення зібрала свою команду, рідних та покинула кордони рф. Артистка переїхала в Європу, а на п’ятий день війни записала відеозвернення, у якому закликала зупинити конфлікт, висловилася на підтримку України, зайнялася благодійністю і вже встигла відвідати деокупований та зруйнований Ірпінь, де живе її рідня.

Після заяв Світлани з нею розірвали співпрацю в росії, також вона потрапила у список артистів, яким заборонено виступати на території цієї країни.

Светлана Лобода
Невпізнавана Світлана Лобода показала, як непривабливо виглядає після душу

Зараз Лобода разом з двома доньками, сестрою і мамою живе у столиці Латвії Ризі, розширює горизонти діяльності свого благодійного фонду, дає благодійні концерти і регулярно виходить на зв’язок з фанатами в Мережі.

Світлана опублікувала фото в халаті, без макіяжу та зачіски, волосся вона сховала під рушником. Зірка сфотографувалася в такому вигляді одразу після душу. Прихильники не звикли бачити такою співачку.

Нанесла маску… Читаю новини. Цей жах коли-небудь закінчиться?

– написала Лобода з виразом обличчя, повним суму і печалі.

Невпізнавана Світлана Лобода показала, як непривабливо виглядає після душу
Невпізнавана Світлана Лобода показала, як непривабливо виглядає після душу

Лобода зізнається, що дуже гостро переживає всі події, які відбуваються в Україні під час війни, адже окрім добрих звісток з фронту кожного дня від дій окупантів потерпають мирні люди.

Нагадаємо, Світлана Лобода народилася 18 жовтня 1982 року в місті Ірпінь Київської області. З дитинства майбутня зірка навчалася в музичній школі, після закінчення якої стала студенткою Київської естрадно-циркової академії факультету естрадного співу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.