45-річна Олена Кравець зробила стрижку боб-каре: Квартальна дружина Зеленського захопила красою у віці ягідки

Відома українська гумористка Олена Кравець вдало сходила до перукаря. Зірка вразила шанувальників новою зачіскою й захопила ніжним зверненням до підписників

Олена Кравець – відома українська гумористка й одна з найбільш успішних жінок шоу-бізнесу. Знаменитість активно підтримує рідну країну в її боротьбі за Незалежність. Хоча квартальна “дружина” Володимира Зеленського не так часто публікує нові дописи на особистій сторінці в Інстаграм, Кравець дуже влучно стріляє свіжими фотографіями прямісінько у серця своїх шанувальників.

Так, знаменитість поділилась на своїй сторінці в соціальній мережі знімками, які були спершу опубліковані на фан-акаунт зірки. Олена Кравець ніжно обійняла дівчинку й притиснула її ближче до себе. Шанувальників акторки захопила кожна деталь на знімку – від зовнішнього вигляду та вбрання кумира до її добродушного прояву почуттів. Окрему увагу підписники приділили зачісці Олени Кравець – її волосся помітно відросло й стало довгим.

Олена Кравець на особистій сторінці в Інстаграм поділилась чарівними фотографіями, на яких ніжено обіймає незнайому дівчинку
Олена Кравець на особистій сторінці в Інстаграм поділилась чарівними фотографіями, на яких ніжено обіймає незнайому дівчинку

Нагадаємо, що на початку січня знаменитість, схоже, вирішила кардинально змінити свою зовнішність або ж акторці просто набридла морока з доглядом за довгим волоссям. Тоді Олена Кравець обрізала красиві пасма й зробила стрижку піксі.

Багато українців звикли бачити акторку саме з такою зачіскою – вона буквально асоціюється із персоною Олени Кравець. Втім, підписники зірки зазначають: довге волосся їй пасує набагато більше. За зізнанням шанувальників, з такою зачіскою Кравець виглядає набагато молодшою й жіночною.

Шанувальники Олени Кравець підмітили, що знаменитості більше пасує довге волосся
Шанувальники Олени Кравець підмітили, що знаменитості більше пасує довге волосся

Судячи з фотографій, які Олена Кравець опублікувала на особистій сторінці, вона стала гостею якогось цікавого заходу. Проте, знаменитість не розповіла деталей: акторка вирішила витримати загадкову таємничість. Однак, артистка зазначила, що зараз їй дуже хочеться висловити свої почуття й емоції через обійми.

Дуже хочеться обійматись частіше тепер. Без приводу. Просто тому, що є з ким… Нехай так і буде завжди

– зазначила в описі до опублікованого допису Олена Кравець й подякувала фан-акаунту за те, що вони зробили ці фото.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".