“Я думала то якийсь кавалер”: Марина Боржемська показала дорослого сина від Узелкова – хлопця не впізнати

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков мають двох спільних дітей. Нещодавно фітнес-тренерка потішила прихильників фотографією підрослого сина – хлопця майже не впізнати

Марина Боржемська перебувала у шлюбі з відомим українським боксером В’ячеславом Узелковим понад 20 років. За цей час у пари з’явилось двоє дітей – син Роберт та донька Олівія. Жінка вирішила порадувати шанувальників новим фото разом зі своїм вже дорослим сином Робертом.

Підписники оцінили фотографію, опубліковану Мариною Боржемською. Кожен звернув увагу на той факт, що зірковий син помітно підріс та змужнів, а також його зріст вже помітно перевищує ріст матері. На осінньому знімку син Узелкова ніжно притискається до своєї матері, а Боржемська всім своїм видом демонструє гордість за свою дитину.

Мій тил, моя опора, мій найкращий друг. Дякую, синочку, за підтримку та твою неймовірну мудрість

– прокоментувала опубліковану фотографію Марина Боржемська.

Поруч із мамою зірковий син Марини Боржемської та В'ячеслава Узелкова виглядає дуже дорослим та мужнім
Поруч із мамою зірковий син Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова виглядає дуже дорослим та мужнім

Варто зазначити, що почуттям стилю володіють і зірковий син, і його знаменита мама. Роберт одягнутий в образ світлих кольорів – бежеві штани та біла футболка добре комбінуються між собою, а лук в нейтральних кольорах гарно розбавляє джинсова куртка з цікавим принтом. Марина Боржемська позувала в застібнутому тренчі бежевого кольору, а в руках жінка тримала симпатичну сумку. Загадковості образам мами та сина додали сонцезахисні окуляри.

У коментарях підписники висловили свої щирі емоції та подив тому, як швидко ростуть діти. Шанувальники Марини Боржемської написали купу компліментів: Роберту та його мамі. Підписники наголосили на тому, що син Узелкова дуже швидко й непомітно виріс. За зізнанням шанувальників Марини Боржемської, поруч з мамою хлопець тепер схожий на дорослого кавалера.

  • “Боже, коли вони встигають так вирости? Дуже гарні! Який став високий і дорослий, парубок!”;
  • “Я думала то якийсь кавалер…! Такий вже дорослий! Красунчик”;
  • “Це син? Він вже вищий Марини? Я в шоці… Коли він встиг вирости?”
  • “Такий дорослий та гарний синок і молода мама! Як приємно на вас дивитись! Ви дуже красиві. Синок такий дорослий, мамина гордість”

Схожі статті

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.