Маша Єфросініна вразила надмірною худобою та зізналась, що тепер не подобається чоловіку: “Що за кістки?

Українська телеведуча Маша Єфросініна зізналась, що на фоні стресу та постійних переживань через війну в Україні, вона дуже сильно схудла. Жінка показала, як зараз виглядає її фігура.

Повномасштабна війна в Україні вплинула абсолютно на кожного українця і мабуть кожен із нас постарів за ці 7 місяців на років 10. На кожного стрес та тривога діє по-різному. Хтось починає заїдати погані емоції, а хтось не може з’їсти ні крихти. Українська телеведуча Маша Єфросініна відноситься до другого типу людей. За період війни жінка втратила вагу і занадто схудла.

В останньому випуску програми “Дорослі дівчатка”, яка виходить на Ютуб-каналі Єфросініної, телеведуча зізналась, що схудла настільки, що тепер не подобається власному чоловіку.

Мене чоловік не хоче. Він сказав: “Що за кістки?”. Він трохи поскиглив

, – розповіла у програмі Єфросініна.

А нещодавно телеведуча опубліковала в своєму Інстаграм-блозі відео, де показала, як готує сину смажену картоплю. В кадрі Маша з’явилася в облягаючих лосинах та короткому топі, показавши, як зараз виглядає її фігура.

43-річна телеведуча дійсно дуже сильно схудла. На це звернули увагу і підписники Маші, які почали коментувати не її рецепт, а її фігуру.

Ось, що написали підписники в коментарях:

  • “Маша, тобі терміново потрібно поправлятися”;
  • “Боже, так схуднула, але все одно красуня”;
  • “Маша дуже поважаю вас. Тільки невже така худоба це гарно, самій подобаються стрункі, але не такі, пробачте, але вважаю, що це не гарно”;
  • “Вам про себе потрібно трохи подумати та іноді хоча б їсти щось!”;
  • “Машуня, поїжте, у вас на вигляд дистрофія, а картопелька вам вже буде навіть на користь.”.
Маша Єфросініна вразила публіку надмірною худобою та зізналась, що тепер не подобається чоловіку

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні українська телеведуча Маша Єфросініна зайнялась активно волонтерством та допомогою постраждалим у війні людям. Пізніше жінка вирішила допомагати жінкам, які психологічно постраждали через війну. Єфросініна створила спеціальну програму, яка допомагає жінкам і дітям, що пережили окупацію, повернутись до нормально життя.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.